Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Vitamaris

Landal Vitamaris

Nederland - Waddeneilanden (Schiermonnikoog) - Schiermonnikoog

Aanbieder: Landal Vitamaris Landal

Landal Vitamaris

Op Schiermonnikoog vind je het mooie Landal Vitamaris met 62 moderne appartementen, een binnenzwembad en wellnessruimte. Kom jij tot rust in het Turks stoombad, rust je uit door een van de massagebehandelingen of laat je je opmaken in de beautysalon? Fiets of wandel rond het eiland en ontdekt verschillende dingen zoals het Bunkermuseum Schlei, die een grote rol speelde in de Tweede Wereldoorlog. 

Faciliteiten

Geniet 's ochtends van een heerlijk vers broodje voor een goede start van de dag. Daarna kun je samen in het binnenzwembad met peuterbad springen en in de sauna relaxen. Is het lekker weer buiten? Zoek dan zeker even het strand op, waar je zandkastelen kan maken en vooral lekker kunt genieten van de zon. Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en ga rond het eiland, wat zeker een aanrader is sinds Schiermonnikoog een van de meest soortenrijke natuurgebieden van Nederland is. En wie weet spot jij nog een schattige zeehond!

Ontdek Schiermonnikoog

Zoek je een avontuurlijke manier om het eiland te ontdekken? Ga mee met de Eilander ‘Balg expres’, een trekker met een buswagen erachter. Of breng een bezoek aan Schelpenmuseum Paal 14, waar een familie 1500 verschillende soorten schelpen verzameld heeft een daarmee een museum hebben geopend. Altijd al het paradijs voor vogels willen zien? Kom naar het Eendenkooi ‘De Kooiplaats’. Genoeg opties in de omgeving van Landal Vitamaris.

Alle accommodaties van Landal Vitamaris: Bekijk nu >
Bekijk Landal Vitamaris

Home > Vakantieparken > Landal Vitamaris