Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > BestCamp Ardennen Betrix

BestCamp Ardennen Betrix

België - Ardennen - Bertrix

Aanbieder: BestCamp Ardennen Betrix TUI

BestCamp Ardennen Bertrix - Ardennen

Vakantiepark BestCamp Ardennen Bertrix ligt midden in de Ardennen. Dit betekent volop genieten in de bosrijke omgeving en het heuvelachtige landschap! Er zijn verschillende soorten accommodaties te boeken bij dit vakantiepark. Zo zijn er houten blokhutten, luxe stacaravans of familietenten. Er worden in het zomerseizoen activiteiten georganiseerd zodat niemand zich hoeft te vervelen. 

Activiteiten en buitensport

De bosrijke omgeving van de Ardennen is natuurlijk een schitterend decor voor allerlei activiteiten en sporten. De omgeving kan wandelend of met de fiets worden ontdekt en ook voor de jongste van het gezin is er genoeg te doen. In de zomervakantie worden er dagelijks activiteiten georganiseerd door leden van het animatieteam. Direct naast BestCamp Ardennen Bertrix ligt een groot speelbos, waar kinderen nog meer avonturen kunnen beleven.

Wat is er te doen in de Ardennen?

Het landschap van de Ardennen is erg divers, van steile heuvels tot rustige grasweides. De meeste mensen komen voor de schoonheid van de regio en de rust die deze biedt. Maar de Ardennen heeft nog veel meer te bieden. Maak een schitterende wandeling langs de Ninglinspo of breng een bezoek aan Plopsa Coo. Dit attractiepark ligt vlak bij de spectaculaire watervallen van Coo en dit maakt samen een perfect dagje uit. Als je een kijkje in de middeleeuwen wilt nemen is een bezoek aan het kasteel van Bouillon een aanrader. Tijdens je bezoek aan BestCamp Ardennen Bertrix verveel je je geen moment!

Alle accommodaties van BestCamp Ardennen Betrix: Bekijk nu >
Bekijk BestCamp Ardennen Betrix

Prijzen vergelijken

BestCamp Ardennen Bertrix is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > BestCamp Ardennen Betrix