Vakantieparken in België

Wil jij op vakantie naar ons buurland? Kijk dan eens naar de vakantieparken in België waar je binnen een paar uur rijden al bent, en als je in het zuiden van Nederland woont zelfs nog eerder. Niet alleen heeft België een prachtige natuur, onze zuiderburen weten ook wat lekker eten is én je vindt hier de lekkerste Belgische biertjes. En het leuke is, het is maar een klein stukje rijden, maar je hebt het gevoel alsof je echt even in een totaal andere omgeving bent.

Kies jij voor een gezellige Belgische stad, zoals Antwerpen, Brussel of misschien wel Brugge of Gent? Of ga jij liever met het gezin of met zijn tweetjes naar een vakantiepark in België? Hier kun je een leuk vakantiehuisje huren en kun je gebruik maken van de vele faciliteiten waar deze bungalowparken over beschikken. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad, ga lekker eten in de bijbehorende restaurants en doe mee aan de avontuurlijke activiteiten die in de parken georganiseerd worden.

Aanbieders vakantieparken in België

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen