Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Worriken

Vakantiepark Worriken

België - Antwerpen - Butgenbach

Aanbieder: Vakantiepark Worriken BungalowSpecials

Vakantiepark Worriken - België

Vakantiepark Worriken ligt in een schitterende natuurlijke omgeving aan de oever van het stuwmeer van Butgenbach. Ook ligt het park aan de voet van het plateau van de Hoge Venen. Dit is het oudste natuurreservaat van Wallonië en heeft een oppervlakte van maar liefst 5000 hectare. Dit is natuurlijk het ideale gebied voor een dagje wandelen of fietsen. Na een dag in de natuur, kun je een duik nemen in het verkoelende meer of in het overdekte zwembad. 

Stuwmeer van Butgenbach

Vakantiepark Worriken is verdeeld in drie delen; de chalets, campings en groepsaccommodaties. Het park is gelegen tegen het Stuwmeer van Butgenbach, waar genoeg mogelijkheden zijn om lekker te relaxen of juist actief bezig te zijn. Geniet van de zon in de ligweide of op het zandstrand langs het meer. Er is een beachvoetbalveld aanwezig en er kan ook getennist worden. Bij “VENNtastic Beach Butgenbach” kun je klimmen en klauteren waarna je een grote sprong in het water maakt!

Wat is er te doen in de omgeving?

Nadat je hebt genoten van de zonnestralen in de ligweide, een paar baantjes in het binnenzwembad of een middagje uitrusten in de sauna, kun je er weer helemaal tegenaan! In de omgeving is genoeg te beleven. De mooie bosrijke omgeving biedt mogelijkheden om te fietsen of wandelen. Er is vlak bij Vakantiepark Worriken een minigolfbaan en startpunten voor activiteiten als kanoën, kajakken en surfen zijn ook in de buurt. Voor een uitje met het hele gezin, kun je een dagje naar attractiepark Coo. 

Alle accommodaties van Vakantiepark Worriken: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Worriken

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Worriken