Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Blog > Huisjes met hottub of Jacuzzi®: een luxe en romantisch weekendje weg!

Huisjes met hottub of Jacuzzi®: een luxe en romantisch weekendje weg!

Vakantie of weekendje weg in Nederland boeken? Huisjes met hottub of (Jacuzzi®) bubbelbad zijn ontzettend populair! Zo populair zelfs dat je soms maanden van tevoren moet boeken. Het is natuurlijk ook super leuk voor een romantische getaway of een weekendje weg met het gezin of een groep vrienden! Inspiratie nodig? Wij zetten de leukste bungalows met hottub voor jou op een rij.

1. Landal Kasteeldomein De Cauberg - Villa's met bubbelbad

Weekendje weg met bubbelbad buiten
Weekendje weg met bubbelbad buiten

Bij Landal Kasteeldomein De Cauberg kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Dit vakantiepark heeft maar liefst 146 vernieuwde villa's en 51 appartementen. Ga je voor de 6-persoonsvilla 6ELW, dan beschik over alle luxe die je maar kunt bedenken. Tijdens je weekendje weg (of langer natuurlijk) kun je gebruikmaken van de privé whirlpool die het hele jaar te gebruiken is, een overdekte veranda én een sauna. Ben je even klaar met de whirlpool, dan kun je verder bubbelen in de badkamer, want daar is ook nog eens een bubbelbad te vinden! Bovendien kun je bijkleuren onder de zonnebank én kun je 's avonds met zijn allen gaan barbecueën op de Green Egg barbecue. Wat wil je nog meer?

Meer informatie en boeken: 6-persoonsvilla 6ELW

2. Vakantiehuis met spabad - Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht - Wellness huisje met bubbelbad
Dormio Resort Maastricht - Wellness huisje met bubbelbad

Dormio Resort Maastricht is een ruimopgezet vakantiepark in Limburg, vlak bij het centrum van Maastricht. De vakantiewoningen liggen in een regio met prachtige heuvellandschappen, ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Er zijn verschillende huisjes waaruit je kunt kiezen en een aantal daarvan hebben een eigen whirlpool, bijvoorbeeld de Prinsenvilla, Hertogenvilla en Hofstede.

Meer informatie en boeken: Wellness vakantiehuizen

3. Wellness kamer - Center Parcs De Eemhof

Wellness Cottage met sauna, regendouche en bubbelbad buiten
Wellness Cottage met sauna, regendouche en bubbelbad buiten

Bij Center Parcs De Eemhof kun je kiezen voor diverse VIP cottages met sauna, bubbelbad (binnen) en regendouche, óf je huurt de nog luxere Wellness cottage. Bij de Wellness cottage heb je twee badkamers, één met twee regendouches en één met twee regendouches en whirlpool. Daarnaast heb je dan ook nog eens een wellnesskamer met een infrarood sauna, regendouche én een buitenterras met bubbelbad. Je kunt in deze wellnesskamer je eigen muziek opzetten via de Bluethooth Soundbar.

Meer informatie en boeken: VIP en Wellness cottages

4. Wellnesshuisjes bij TopParken Landgoed de Scheleberg

Romantisch wellness huisje met bubbelbad en sauna
Romantisch wellness huisje met bubbelbad en sauna

Ultieme bubbelpret in dit wellnesshuisje met whirlpool en sauna die je kunt boeken bij TopParken Landgoed de Scheleberg. Er zijn verschillende huisjes te boeken op dit vakantiepark waarbij sommige een bubbelbad hebben en sommige daarnaast ook nog een privésauna of buitendouche. Afhankelijk van de grootte van jullie gezelschap en de luxe die jullie wensen, kun je een geschikt huisje huren!

Meer informatie en boeken: Wellnesshuisjes met bubbelbad

5. Wellness boerderij - Hof van Saksen

Hof van Saksen - Wellness boerderij
Hof van Saksen - Wellness boerderij

Wow! Geen 'gewoon' vakantiehuisje met Jacuzzi®, maar een overnachting in een knusse wellnessboerderij! Het kan bij Hof van Saksen. Deze rietgedekte accommodatie heeft openslaande tuindeuren, een heerlijke loungebank, een whirlpool op het terras, een badkamer met bubbelbad, een rainshower én een sauna. Hoeveel wellness wil je hebben?! Slapen doe je hier bovendien als een roosje vanwege de comfortabele Auping boxsprings.

Niet alleen verblijf je in een super luxe bungalow, ook de rest van het resort biedt heel veel faciliteiten. Zo is er een recreatiemeer, een overdekt zwembad met allerlei glijbanen en onderwaterscooters, een spa & wellness en kun je er heerlijk eten in een van de restaurants. Je kunt zelfs een privékok in je eigen boerderij bestellen!

Meer informatie en boeken: Wellnessboerderij 4ELW

6. The Unbound Amsterdam - Uniek huisje met hottub

Uniek vakantiehuisje met hottub huren
Uniek vakantiehuisje met hottub huren

Ben je op zoek naar een uniek huisje met hottub? Dan is dit een aboslute aanrader! Bij The Unbound in Amsterdam verblijf je in een cabin van zo'n 65 m² op een kleinschalig en gezellig vakantiepark aan de rand van Amsterdam-West. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één extra bijzondere met glazen dakraam, waardoor je heerlijk sterren kunt kijken vanuit je bed of kunt genieten van het Nederlandse landschap. Beneden stap je via de grote schuifdeuren je terras op waarnaast de houtgestookte hottub al voor je klaar staat.

Meer informatie en boeken: Cabin met privé hottub

7. Landal Amerongse Berg - Luxe huisjes met bubbelbad

Landal - Luxe huisje met bubbelbad
Landal - Luxe huisje met bubbelbad

Bij Landal Amerongse Berg kun je verschillende vakantiehuisjes reserveren, waaronder twee huisjes met whirlpool: de 4-persoonswoning 4EL2 en de 6-persoonswoning 6EL2. Je verblijft in een luxe huisje met open keuken waarbij je onder andere beschikt over een 5-pits gasplaat, een quooker, vaatwasser, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Op het Landal park zelf kun je gebruik maken van het overdekte zwembad, het Turks stoombad en je kunt zelfs je maaltijden, broodjes, ontbijt of een boodschappenpakket laten bezorgen!

Meer informatie en boeken: Huisje huren met bubbelbad

8. Huisjes met hottub - Park Berkenrhode

Overnachten in de natuur met hottub lodge
Overnachten in de natuur met hottub lodge

Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen vind je Park Berkenrhode met haar fantastische boslodges op de Veluwe. Op dit vakantiepark is een heerlijk verwarmd buitenzwembad en er zijn veel luxe vakantiehuizen en chalets te huur. Zo zijn er wellness huisjes met sauna én whirlpool of hottub. Kies bijvoorbeeld voor de Bos Lodge, de Tiny Lodge, de Wood Lodge of de Berken Lodge, allemaal met ongekende wellness faciliteiten!

Meer informatie en boeken: Lodges met whirlpool of hottub

9. Waterbungalows met bubbelbad - Summio Waterpark Zwartkruis

Luxe bungalows met bubbelbad (en sauna)
Luxe bungalows met bubbelbad (en sauna)

Waterpark Zwartkruis is een luxe vakantiepark in Friesland met diverse bungalows aan het water. Door de steiger bij het huisje is het gemakkelijk om een bootje te huren en bij je eigen villa aan te leggen. Dit park is dan ook een droom voor iedereen die van varen houdt. Maar dat niet alleen, sommige van de waterbungalows hebben wellnessfaciliteiten. Zo zijn er drie soorten bungalows met bubbelbad waarvan er twee ook een sauna hebben.

Meer informatie en boeken: Watervilla met bubbelbad

10. Natuurhuisje met hottub in Westerveen

Luxe weekendje weg - Wellnesshuisje met hottub en Finse sauna
Luxe weekendje weg - Wellnesshuisje met hottub en Finse sauna

Dit natuurhuisje met hottub in Westerveen (Drenthe) is razendpopulair! Wil je hier een weekendje of midweek overnachten, dan moet je ver van tevoren reserveren. Waarom dit huisje zo gewild is snappen wij wel... Het is een duurzaam wellnesshuisje in de natuur met een houtgestookte hottub en een Finse sauna waar je met 6 personen kunt verblijven. Je loopt vanuit je natuurlodge zo het natura 2000 gebied het Holtingervelt in en in de omgeving vind je daarnaast maar liefst drie nationale parken: het Drents Fries Wold, Dwingelderveld en Weerribben-Wieden.

Meer informatie en boeken: Natuurhuisje met hottub

11. Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen

Luxe weekend weg - Huisje met bubbelbad buiten
Luxe weekend weg - Huisje met bubbelbad buiten

Buitenplaats De Marke van Ruinen is een van de vakantieparken die bij Roompot wordt aangeboden en als je de vrijstaande villa Markegaerde Wellness Plus 6
boekt, dan beschik je over een buitenterras met bubbelbad! Daarnaast is er in dit huisje ook een Finse sauna aanwezig, zijn er drie slaapkamers en heb je een ruime keuken. Buitenplaats De Marke van Ruinen bevindt zich midden in een uitgestrekt natuurgebied met heidevelden en bossen, dus als je het bubbelen in de whirlpool zat bent, is er in de omgeving genoeg te zien!

Meer informatie en boeken: Boek 'Markegaerde Wellness Plus 6'

12. Luxe huisje met whirlpool in Limburg - Resort Arcen

Luxe verblijf - Wellness villa met bubbelbad en sauna
Luxe verblijf - Wellness villa met bubbelbad

Resort Arcen is een familiepark in Limburg met vele faciliteiten, zoals een natuurbad, overdekt zwembad, kinderboerderij en diverse sport- en spelfaciliteiten. Er zijn hier verschillende comfortabele villa's te boeken, maar de wellness villa's met whirlpool zijn natuurlijk helemaal luxe! Zo kun je kiezen voor de Wellness villa 4, Buitenverblijf Wellness 12 óf nog luxer: de Wellness zwembadvilla 8.

En hoe tof: je hebt tijdens je verblijf in de Wellness villa 4 beschikking over een eigen golfkar! Let op: bij de overige villa's is dit niet inbegrepen.

Meer informatie en boeken: Wellnessvilla met whirlpool

13. Boomhut met hottub net over de grens in Belg

Boomhut met hottub België
Uniek wellness weekendje weg - Boomhut met hottub

Als je op zoek bent naar een hele bijzondere overnachting, dan kun je ook kiezen voor dit natuurhuisje: een boomhut met hottub in Ruinen (Drenthe). Een uniek verblijf op een natuurrijk vakantiepark waarvandaan je diverse wandel- en fietstochtjes kunt maken. Een kleine boomhut is het niet, je kunt er namelijk met 6 personen verblijven en er zijn maar liefst 3 slaapkamers. Wij zijn fan!

Meer informatie en boeken: Boomhut met hottub

14. EuroParcs De Zanding - Studio met bubbelbad

Studio met bubbelbad binnen
Romantisch nachtje weg - Studio met bubbelbad binnen

Bij het vakantiepark EuroParcs De Zanding kun je niet alleen vakantiehuisjes en chalets boeken, er zijn ook studio's mét bubbelbad te boeken, de "Studio Luxe". In deze romantische studio op de Veluwe verblijf je op een gezellig park, maar ervaar je daarnaast ook de luxe van een hotel! Zo wordt je bed netjes opgemaakt en kun je een ontbijtbox bestellen die vanaf 9 uur bezorgd kan worden.

Meer informatie en boeken: Studio met bubbelbad

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een jacuzzi, bubbelbad, hottub en whirlpool? In alle gevallen gaat het om een verwarmd bad met waterstralen of bubbels. Een bubbelbad creëert bubbels door middel van lucht, een whirlpool door middel van water.

Jacuzzi® is eigenlijk een merknaam die vaak als productnaam gebruikt wordt. Jacuzzi is de achternaam van de broers die in 1915 met dit bedrijf startten. Toen een van de zonen een ernstige vorm van artritis kreeg, brachten de broers de Jacuzzi® spabaden op de markt, die voor verlichting van de klachten konden zorgen.

De hottub is van origine gemaakt van hout en wordt verwarmd door het stoken van hout, alhoewel je tegenwoordig ook veel houten hottubs hebt die elektrisch vewarmd worden.

Conclusie: Of je nu een huisje met Jacuzzi®, bubbelbad, of huisje met hottub of whirlpool boekt, in alle gevallen kun je lekker bubbelen!

Aanbieders voor huisjes met (Jacuzzi®) bubbelbad of hottub

Meer inspiratie nodig voor een weekendje weg met hottub? Bekijk onderstaande aanbieders voor meer luxe vakantiehuisjes:

Nog luxer op pad? Bekijk dan ook de huisjes en hotels met privé zwembad! Of bekijk hotels met bubbelbad op de kamer.


Home > Blog > Huisjes met hottub of Jacuzzi®: een luxe en romantisch weekendje weg!