Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Waterpark Zwartkruis

Summio Waterpark Zwartkruis

Nederland - Friesland - Noardburgum

Aanbieder: Summio Waterpark Zwartkruis Summio

Summio Waterpark Zwartkruis - Friesland

Een vakantie in Nederland niet luxe? Wel als je verblijft in Waterpark Zwartkruis in Friesland. Dit fijne vakantiepark met bungalows aan het water ligt bij de Friese meren en heeft diverse bungalows waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een eigen aanlegsteiger of een huisje met jacuzzi en/of sauna? Bovendien heeft dit vakantiepark in Friesland een fijne ligging vlak bij prachtige natuurgebieden, Nationaal Park De Alde Feanen op 25 minuutjes rijden en in de buurt van gezellige steden.

Een dagje eropuit

Als je er een dagje op uit wilt zit je bij Waterpark Zwartkruis goed. Zo kun je lekker wandelen, fietsen of varen in de omgeving, maar je kunt ook een dagje naar Leeuwarden of Drachten. Even lekker shoppen, of met een hapje en een wijntje in de zon op het terras. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen bij een bakker voor een lekkere Fryske sûkerbôle of een o-zo-lekkere oranjekoek, dat hoort er wel bij tijdens een vakantie in Friesland!

Huur een sloep

Als je bij Waterpark Zwartkruis verblijft, dan kun je kiezen uit diverse bungalows. Welke bungalow je ook kiest, luxe is het sowieso, maar er zijn wel verschillen. Zo zijn er bungalows geschikt voor 6 personen, maar ook voor 8, 10 of zelfs 14 personen. En helemaal luxe: er zijn ook bungalows met eigen jacuzzi en sauna! Huur een sloep en spring er zo in vanaf de aanlegsteiger bij je bungalow. Vanaf hier vaar je lekker het Bergumermeer op voor een dagje op het water, maar je kunt er ook voor kiezen om te gaan windsurfen of kanoën.

Alle accommodaties van Summio Waterpark Zwartkruis: Bekijk nu >
Bekijk Summio Waterpark Zwartkruis

Home > Vakantieparken > Summio Waterpark Zwartkruis