Vakantieparken in Friesland

Friesland is de perfecte bestemming voor een vakantie in eigen land, en zeker als jij van varen houdt. In deze noordelijke provincie is namelijk heel veel water te vinden. Zo zijn hier veel mogelijkheden om te varen, maar ook om verschillende watersporten te beoefenen. Ga bijvoorbeeld surfen, suppen of zeilen. Bovendien zijn er diverse vakantieparken in Friesland die aan het water gelegen zijn, sommige zelfs met eigen aanlegsteiger of zelfs een eigen sloep bij je bungalow!

Maar los van de vele mogelijkheden op het water kun je tijdens je vakantie in Friesland ook volop van de natuur genieten. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park Drents-Friese Wold of Nationaal Park Lauwersmeer om lekker te wandelen of te fietsen door de bossen en langs het water. En natuurlijk is er ook in de vakantieparken volop te beleven. Voor welk bungalowpark in Friesland ga jij?

Aanbieders vakantieparken in Friesland

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!