Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Resort Brinckerduyn

Resort Brinckerduyn

Nederland - Friesland - Appelscha

Resort Brinckerduyn

Resort Brinckerduyn is een gloednieuw pareltje midden in de Friese natuur. Hier ga je naartoe als je op een duurzame manier wilt genieten van state-of-art vakantiehuizen in een rustige omgeving. Eerlijke luxe en kleinschalige aandacht; het is een concept dat ze bij dit resort omschrijven als ‘Green Boutique’. De huisjes zijn klimaatpositief wat betekent dat er meer stroom wordt opgewekt dan er wordt verbruikt. Je kunt hier dus zonder schuldgevoel genieten van alle luxe die dit vakantieresort biedt.

Luxe en rust op een duurzame manier

De vakantiewoningen zelf zijn al een genot om te zien en om in te verblijven. Het zijn pure staaltjes van omdenken op een hoger niveau. Alles is geautomatiseerd en geperfectioneerd en lijkt als vanzelf te werken; zoals het verlichte oplaadpunt voor de elektrische auto en de volledig geïntegreerde zonnepanelen. Op Resort Brinckerduyn zit je in de middle-of-nowhere, omringd door stuifduinen en heidevelden, maar geniet je tegelijkertijd van top notch kwaliteit en premium luxe. De perfecte combinatie van back-to-basic én high-tech en van ontspanning en inspanning.

Alles binnen handbereik

Bij Resort Brinckerduyn combineer je dus de rust en eenvoud met heerlijke luxe van bijvoorbeeld een eigen zwembad of een wijnklimaatkast. Even een tijdje helemaal weg van alles, eindeloos buitenleven en genieten. Alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je hier binnen handbereik. Denk aan een vakantiehuis met buitenkeuken, privé zwembad en sauna, aan een outside gym en padelbaan en voor de kinderen een spannende waterjungle. Ook is het mogelijk om verse streekproducten te bestellen en te genieten van een wijntje uit de ingebouwde klimaatkast of een gekoeld biertje uit je eigen tap.

Alle accommodaties van Resort Brinckerduyn: Bekijk nu >
Bekijk Resort Brinckerduyn

Home > Vakantieparken > Resort Brinckerduyn