Landal Esonstad

Nederland - Friesland - Anjum

Aanbieder: Landal Esonstad Landal

Landal Esonstad

Word wakker met uitzicht op het prachtige water of in het vestingstadje bij Landal Esonstad. Stap hier op een waterfiets en vaar in het mooie Lauwersmeer of huur een boot of kano. Schiermonnikoog kun je bereiken door de directe vaarverbinding vanaf het park of tijdens een avontuurlijk uitje: wadlopen! Landal Esonstad beschikt naast de woningen ook over een camping met 127 campingplaatsen.

Volop faciliteiten

Voor een verkoelende duik spring je in het mooie Lauwersmeer of ga je naar het binnenzwembad met whirlpool, peuterbad, Turks stoombad, solarium en een Finse sauna. Terwijl jij een balletje slaat op de golfbaan, vermaken de kinderen zich in het speelparadijs. Maak jouw vakantie met de kinderen helemaal af door in een kinderbungalow te verblijven. Deze bungalow biedt verschillende voorzieningen speciaal voor de kleintjes! Bovendien kun je met zijn allen genieten van een heerlijk hapje bij Brasserie De Waegh, Stadscafé en pizzeria Uccello, de snackbar, ’t Mootje Fish & Chips en de parkshop, keuze genoeg dus! 

Omgeving

Meer zien dan alleen het park? Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en ontdek de omgeving van Landal Esonstad. Wil je op een andere manier de omgeving ontdekken, dan kan dat natuurlijk ook. Huur een mooie boot en ga op pad samen met het gezin, je geliefde of met een groepje vrienden. Spot de schattige zeehondjes bij Zeehondencentrum Pieterburen of ga mee met de rondvaartboot. 

Alle accommodaties van Landal Esonstad: Bekijk nu >
Bekijk Landal Esonstad

Home > Vakantieparken > Landal Esonstad