Landal Esonstad

Friesland - Nederland

Landal Esonstad

Word wakker met uitzicht op het prachtige water of in het vestingstadje. Stap op een waterfiets en vaar in het mooie Lauwersmeer. Of kies je liever voor een boot, kano of zeilboot? Ontdek Schiermonnikoog door de directe vaarverbinding vanaf het park of ga mee met de meest avontuurlijke wandeling, wadlopen! Landal Esonstad beschikt naast de woningen ook over een camping met 127 campingplaatsen.

Volop faciliteiten

Spring heerlijk in het mooie Lauwersmeer of met mooi weer in het binnenzwembad met whirlpool, peuterbad, Turks stoombad, solarium en een Finse sauna. Terwijl jij een balletje slaat op de golfbaan, vermaken de kinderen zich in het speelparadijs! Maak jouw vakantie met de kinderen helemaal af door in een kinderbungalow te verblijven. Deze bungalow biedt verschillende voorzieningen speciaal voor kinderen! Bovendien kun je genieten van een heerlijk hapje bij Brasserie De Waegh, Stadscafé en pizzeria Uccello, de snackbar, ’t Mootje Fish & Chips en de parkshop, keuze genoeg dus! 

Omgeving

Meer zien dan alleen het park? Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en ontdek de omgeving van Landal Esonstad. Wil je op een andere manier de omgeving ontdekken, dan kan dat natuurlijk ook. Huur een mooie boot en ga op pad samen met het gezin, je geliefde of met een groepje vrienden. Spot de schattige zeehondjes bij Zeehondencentrum Pieterburen of ga mee met de rondvaartboot. Of ben jij een visliefhebber, neem dan je vishengel mee en vang zoveel mogelijk vissen in het Lauwersmeer.

Alle accommodaties van Landal Esonstad: Bekijk hier >
Bekijk Landal Esonstad

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel