Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Buitenplaats De Hildenberg

Summio Buitenplaats De Hildenberg

Nederland - Friesland - Appelscha

Aanbieder: Summio Buitenplaats De Hildenberg Summio

Summio Buitenplaats De Hildenberg

Wel eens in Appelscha geweest? Het ruimopgezette vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg ligt in dit schattige Friese dorpje. Op het park is een 9-holes golfbaan te vinden en het ligt naast Nationaal Park Drents-Friese Wold én je kunt een duik nemen in het nabijgelegen verwarmde openluchtzwembad. Een ideale plek dus om je een weekend, midweek of zelfs langer te vermaken!

Ruime villa's

Bij een vakantie in Buitenplaats De Hildenberg verblijf je in een grote villa die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn opties voor maximaal 6 personen, maar ook voor maximaal 8 personen, afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap. Sommige van de villa's hebben extra faciliteiten die je tegen een toeslag kunt aanvragen. Zo kun je airconditioning aanvragen, maar ook een lekkere vloerverwarming in de badkamer of luxe opties zoals een bubbelbad, infrarood sauna, massagedouche of stoomdouche. Ook wat ligging betreft kun je een keuze doorgeven. Ga jij voor een ligging aan de bosrand, een ligging op het zuiden of wil je een villa met uitzicht op de golfbaan?

Genoeg te doen in de omgeving

Op het vakantiepark zelf kun je een balletje putten op de golfbaan en als je het nog gedaan hebt, staat de pro's klaar om het je te leren. Naast Buitenplaats De Hildenberg ligt Nationaal Park Drents-Friese Wold waar je kunt genieten van de natuur of ga naar Laco Bosbad Appelscha op nog geen 100 meter van Buitenplaats De Hildenberg, waar je een duik kunt nemen in het grote openluchtzwembad met waterglijbaan en duikplanken.

Alle accommodaties van Summio Buitenplaats De Hildenberg: Bekijk nu >
Bekijk Summio Buitenplaats De Hildenberg

Home > Vakantieparken > Summio Buitenplaats De Hildenberg