Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer

Nederland - Friesland - Terherne

Aanbieder: Landal Waterpark Sneekermeer Landal

Landal Waterpark Sneekermeer

Word wakker met uitzicht op het Sneekermeer, stap vanuit je eigen accommodatie zo in de boot of gooi je hengel uit. Ontspannen doe je in de Wellness & Beauty De Woudfennen na een dag vol waterpret. Spendeer een dag in de stad Sneek waar je leuk kan shoppen of borrelen op het terras! Of spot al je favoriete dieren bij AquaZoo Friesland. 

Veel te doen in de omgeving

Huur een kano, sloep, zeilboot of trek je wandelschoenen aan en ontdek op die manier de omgeving. Jong en oud vermaakt zich bij Landal Waterpark Sneekermeer, is voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan het Kameleondorp en beleef de wereld van de schippers Hielke en Sietse. Terwijl de kinderen zich vermaken door een zandkasteel te bouwen, sla jij een balletje bij Golfclub & Country Club Lauswolt. Bovendien zijn de grote steden, Leeuwarden en Sneek, in de buurt voor een dagje cultuur in eigen land.

Accommodaties

Drink je bakkie koffie op het terras met uitzicht op het Sneekermeer, dat is nog een lekker wakker worden. De accommodaties gaan vanaf 2 personen tot en met 8 personen, ideaal voor het gezin, vrienden of met je geliefde. Doordat de woning over een aanlegsteiger beschikt, kun je gemakkelijk een bootje huren of jouw eigen boot mee nemen! Alle 68 accommodaties zijn vrijstaand en beschikken over de benodigde faciliteiten voor een fijne vakantie!

Alle accommodaties van Landal Waterpark Sneekermeer: Bekijk nu >
Bekijk Landal Waterpark Sneekermeer

Home > Vakantieparken > Landal Waterpark Sneekermeer