Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Waterpark Terherne

Landal Waterpark Terherne

Nederland - Friesland - Terherne

Aanbieder: Landal Waterpark Terherne Landal

Landal Waterpark Terherne

Een waterpark in eigen land is altijd een goed idee. Dit vakantiepark in Friesland aan de Terhernster Poelen is de ideale plek om je vakantie in de natuur en op het water te vieren. Bij Landal Waterpark Terherne kun je op het water relaxen met een sloep of je huurt een zeilboot, kano of je gaat de uitdaging aan om niet het water in te vallen met stand up paddling! En wil je aan land relaxen, dan is er op 1 kilometer van het park een heerlijk recreatiestrand.

Ontdek Friesland

Als je in Friesland op vakantie gaat, is het natuurlijk ook leuk om de omgeving te ontdekken. Ga met de boot naar de Friese meren of stap je fiets op om je door de groene natuur te begeven. Ook is het leuk om de Friese steden als Sneek en Leeuwarden te bezoeken. Geniet lekker op een van de terrasjes en wip even langs bij de echte Friese bakker voor een lokale lekkernij!

Verblijf aan het water

Landal Waterpark Terherne heeft 31 vrijstaande vakantiehuisjes die je kunt huren. Deze ruime vakantiehuizen liggen allemaal aan het water. Alle waterwoningen zijn zo'n 100 tot 120m², lekker ruim dus! En wil je het helemaal luxe maken, dan kun je kiezen voor een van de huisjes met eigen sauna of een lekkere buitendouche. En je met het hele gezin op vakantie, ga dan voor de ruime woning met trampoline in de tuin. Je hebt geen kind meer aan ze!

Alle accommodaties van Landal Waterpark Terherne: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Landal Waterpark Terherne ligt in het gelijknamige Terherne in de provincie Friesland.

Je kunt vanuit dit park kanoën, zeilen, suppen of je kunt een sloep huren. Er is bootverhuur op het park zelf. 

Landal Waterpark Terherne heeft 9 verschillende accommodatie types. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand en liggen aan het water. Er zijn huisjes voor 4 tot 6 personen, maar ook voor 8 tot 10 personen. Voor wat extra luxe hebben sommige van de huisjes hebben een eigen sauna en/of buitendouche. 

Landal Waterpark Terherne heeft zelf geen eet- en drinkgelegenheden, maar op loopafstand van het park zijn diverse gezellige restaurants. Tijdens het varen kun je bijvoorbeeld stoppen bij Picknickers, of je kunt aanschuiven in Restaurant Meer van Lenten.

Ja dat kan. Je mag één auto bij je eigen waterwoning parkeren en verder heeft het park een centrale parkeerplaats.

Bekijk Landal Waterpark Terherne

Home > Vakantieparken > Landal Waterpark Terherne