Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Waterpark Langelille

Waterpark Langelille

Nederland - Friesland - Langelille

Aanbieder: Waterpark Langelille Roompot

Waterpark Langelille

Hoe tof is dit? Een waterpark met waterbungalows en strandlodges. Als je dacht dat dit alleen op de Malediven kon, dan heb je het mis. Waterpark Langelille ligt namelijk gewoon in ons eigen landje in de provincie Friesland op de grens van Overijssel. Geniet hier van het vele water en het fijne strandje waar je lekker in de zon kunt opwarmen. Wie weet kom je nog lekker bruin terug van je vakantie in eigen land.

Fijne omgeving met veel water

In de buurt van Waterpark Langelille vind je rivier de Tjonger en diverse meren. Dit vakantiepark is dan ook ideaal om lekker te varen of andere watersporten te beoefenen. Aan waterplezier kom je hier dus niets te kort. Maar ook als je in de natuur wilt wandelen of fietsen zit je hier goed. Waterpark Langelille ligt namelijk niet ver van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dat wordt gegarandeerd een fijne vakantie in de natuur!

Waterbungalows en strandlodges

Ga jij tijdens je verblijf bij Waterpark Langelille voor een heuse waterbungalow of houd jij van de echte beach vibes en ga je voor een gezellige strandlodge? Bij de waterbungalow heb je een fijne tuin met loungeset, een eigen aanlegsteiger en uiteraard een heerlijke ligging aan het water. Bij de waterbungalow voor 8 personen heb je daarbij ook nog een infraroodsauna. Bij de strandlodge verblijf je uiteraard lekker op het strand en heb je direct aan je huisje een gezellige veranda met een fijne tuinset. En ook leuk: als je wilt, kun je een kano bij je verblijf huren. 

Alle accommodaties van Waterpark Langelille: Bekijk nu >
Bekijk Waterpark Langelille

Home > Vakantieparken > Waterpark Langelille