Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Waterpark Oan 'e Poel

Waterpark Oan 'e Poel

Nederland - Friesland - Terherne

Aanbieder: Waterpark Oan 'e Poel Roompot

Waterpark Oan 'e Poel

Waterpark Oan 'e Poel heet niet voor niets waterpark, het vakantiepark is namelijk bijna helemaal omringd met water, wat mogelijkheden biedt voor de watersportliefhebbers onder ons. Vanuit je huisje kun je de hele dag gaan varen of zeilen. Heb je zelf geen boot, dan kun je deze op het park huren. Maar je kunt ook een fiets huren en vanaf het land van het Sneekermeer, de vele bootjes en de omgeving genieten.

Watersport

Er is een jachthaven op het park en je kunt bij Waterpark Oan 'e Poel veel boten en dergelijke huren. Huur bijvoorbeeld een sloep, een zeilboot, of ga (wind)surfen, waterskiën of kanoën. Zo ontdek je de prachtige watersportprovincie van Nederland: Friesland! Wil je liever gewoon even baantjes zwemmen, dan kan dat in het zwembad in de buurt van Waterpark Oan 'e Poel. 

Bungalows en villa's

Verblijf in Waterpark Oan 'e Poel in een bungalow of villa. Alle huisjes zijn in dezelfde stijl, maar hebben wel verschillende faciliteiten. Verblijf bijvoorbeeld in Lytse Poel 4, een ruime villa voor 4 personen met een gemeubileerd terras, of ga voor de wat grotere Grutte Poel 6, een vrijstaande villa met een steiger aan het water. Vanuit je huisje spring je zo je eigen of gehuurde bootje op. Of ga voor de 8-persoons De Achte als je een eigen sauna in je bungalow wilt. 

Alle accommodaties van Waterpark Oan 'e Poel: Bekijk nu >
Bekijk Waterpark Oan 'e Poel

Home > Vakantieparken > Waterpark Oan 'e Poel