Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple

Nederland - Friesland - Terkaple

Aanbieder: Waterpark Terkaple Roompot

Waterpark Terkaple

Als je op zoek bent naar het natuur en een watersportparadijs zit je bij het Friese vakantiepark Waterpark Terkaple helemaal goed. Je komt hier tot rust in de natuur met mooie wandelingen of komt helemaal tot leven tijdens het beoefenen van de verschillende watersporten. Met een privé aanlegsteiger heb je de mogelijkheid een bootje aan de vakantiewoning te leggen. Het park beschikt uiteraard ook over een bootverhuur als je zelf geen eigen boot hebt.

Bootje varen

Omdat het vakantiepark gelegen is aan het einde van een vaarroute is het de perfecte locatie met rustig water. Hier kun je genieten van een dag bootje varen, maar ook van diverse watersporten voor de hele familie. Je verblijft tijdens de vakantie in een luxe en modern ingerichte waterwoning. Rondom waterpark Terkaple zijn er verschillende watersporten te vinden die je kunt beoefenen. Echte waterratten vermaken zich hier dus helemaal! Er zijn ook diverse vismogelijkheden, dus vergeet niet je hengeltje mee te nemen! Liever geen grote boot? Er zijn ook waterfietsen beschikbaar waar je met het hele gezin gezellig mee het water op kunt. Uiteraard zijn er ook fietsen en e-bikes te huren om op die manier de buurt te verkennen.

Snack attack

Rondom het vakantiepark zijn er veel verschillende mogelijkheden voor een snack, lunch of diner. In de nabije omgeving zijn er veel leuke restaurantjes te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij Klokkenstoel in Goingarijp. Hier kun je genieten van een lekkere borrel met snacks, uitgebreide lunch of een diner. Heb jij zin in een speciaal biertje en wil je genieten van de bosrijke omgeving? Rijd dan naar de Oranjerie Joure. Hier hebben ze een volop keus aan speciaalbiertjes. 

Alle accommodaties van Waterpark Terkaple: Bekijk nu >
Bekijk Waterpark Terkaple

Home > Vakantieparken > Waterpark Terkaple