Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Vakantiepark It Wiid

Summio Vakantiepark It Wiid

Nederland - Friesland - Eernewoude

Aanbieder: Summio Vakantiepark It Wiid Summio

Summio Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid is de ultieme plek om te vertoeven in de Friese omgeving en even bij te komen van alle drukte thuis. Je kunt namelijk genieten van de buitenspa, jacuzzi en wellnessfaciliteiten! Je kunt met 2 personen al verblijven, maar er zijn zelfs voor groepen tot 20 personen perfecte accommodaties beschikbaar. Je verblijft aan het waterrijke natuurgebied De Alde Feanen en bijna alle bungalows zijn gelegen aan het water, en beschikken over een eigen aanlegplaats. 

Gezellige terrasjes

In de nabije omgeving van Vakantiepark It Wiid zijn veel leuke dorpjes te vinden waar je kunt genieten op een van de terrasjes. Zo kun je genieten bij verschillende buffetrestaurants, pubs, sterrenrestaurants en lekkere wereldkeukens. De receptie wijst je graag de weg naar het restaurant dat het beste bij jullie wensen past. Daarnaast beschikken zij ook over verschillende wandelroutes, fietsroutes en vaarroutes die je kunt volgen om optimaal de buurt te verkennen. 

Alle zeilen aan dek!

Bij Vakantiepark It Wiid is het mogelijk om te leren zeilen, hoe gaaf is dat! Er zijn verschillende soorten cursussen te volgen voor jong en oud. Zo is er een Optimistencursus van kindertjes van 7 t/m 12 jaar waarbij zij de basis van het zeilen leren en les krijgen een klein privé zeilbootje. Hierna zijn de Laser-Picocursussen aan de beurt voor een leeftijd van 13 t/m 15 jaar en de gevorderde Optimistzeilers. Verder is er een cursus vanaf 12 jaar en volwassenen waar je met een klein groepje van 4 personen gezamenlijk les krijgt in zeilen en er zijn verschillende groepskortingen aanwezig. Vraag hier even meer informatie voor bij de receptie. Dat wordt een geslaagde vakantie!

Alle accommodaties van Summio Vakantiepark It Wiid: Bekijk nu >
Bekijk Summio Vakantiepark It Wiid

Home > Vakantieparken > Summio Vakantiepark It Wiid