Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Havenresort Terherne

Summio Havenresort Terherne

Nederland - Friesland - Terherne

Aanbieder: Summio Havenresort Terherne Summio

Summio Havenresort Terherne

Summio Havenresort Terherne ligt, zoals de naam al doet vermoeden, bij een haven, en wel bij een klassieke scheepshaven bij Kameleondorp Terherne. Dit zorgt voor een unieke sfeer op het vakantiepark! En daarbij heeft Havenresort Terherne een ideale ligging vlak bij het Sneekermeer, wat genoeg mogelijkheden biedt om zelf te gaan varen, en nabij het gezellige Heerenveen en Sneek.

Gezellige havenwoningen

Bij een vakantie bij Havenresort Terheren hoort ook een verblijf in een leuke havenwoning of havenappartement. Dit zijn schattige geschakelde huisjes aan het water. De meeste verblijven op het park hebben twee verdiepingen. Vanaf je balkon of veranda heb je uitzicht over het water waar je regelmatig bootjes voorbij ziet varen. En ook wel zo handig: alle huisjes hebben een keuken waar je je eigen maaltijd kunt bereiden. Zo kun je uiteten gaan in de buurt afwisselen met een voordelige eigen maaltijd.

Lekker varen

Friesland is bij uitstek de provincie om lekker te varen. Meer met je eigen bootje in de haven aan, of huur er één in de buurt. Ook kun je een lekker verfrissende duik nemen of naar het Sneekermeer gaan. Of als je het helemaal op z'n Fries wilt doen, dan kun je gaan skûtsjesilen! Maar als je even een dag niet het water op wilt, dan kun je in de omgeving ook heel goed fietsen of lekker op je gemak wandelen.

Alle accommodaties van Summio Havenresort Terherne: Bekijk nu >
Bekijk Summio Havenresort Terherne

Home > Vakantieparken > Summio Havenresort Terherne