Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vallée les Etoiles

Vallée les Etoiles

België - Ardennen - Blaimont

Aanbieder: Vallée les Etoiles TUI

Vallée les Etoiles - Ardennen

Vallée les Etoiles heeft alle mogelijkheden in huis voor een complete vakantie met familie, vrienden of lekker met z'n tweetjes. Vanuit jouw gezellige houten huisje heb je schitterend uitzicht op de natuurlijke omgeving. Genieten dus vanaf jouw eigen terras! In de Ardennen valt altijd wel iets te beleven en ieder jaargetij is weer anders. Zo kun je in de zomer buitenactiviteiten zoals tennis, fietsen of een rondvaart doen. In de winter warm je lekker op bij de haard in je houten chalet en kom je tot rust in de Finse sauna.

Zwembad en sauna

Het hele jaar door kunnen jij en de kinderen gebruik maken van het binnenzwembad van Vallée les Etoiles. Lekker actief opstaan met een paar baantjes of juist afkoelen en relaxen na een actieve dag in de omgeving? Het is allemaal mogelijk! Als je echt even 'zen' wilt worden, dan kun je een van de privé Finse sauna's gebruik maken. Hier kun je met maximaal zes personen voor anderhalf uur genieten, waarna je afkoelt onder een koude douche. 

Altijd iets te beleven in de Ardennen

In de omgeving van Vallée les Etoiles is er genoeg te doen voor het hele gezin. Je kunt bizons, beren en wolven spotten in dierenpark Han sur Lesse of bezoek de spectaculaire ondergrondse wereld van de grotten van Han. In Mariembourg ga je terug in de tijd en ontdek je de wereld van stoomtreinen. Of ga jij voor actie en avontuur in pretpark Walibi Belgium? Voor de liefhebbers is de Abdij van Maredsous binnen handbereik, waar je kunt genieten van de meest "zalige" abdijbieren van België. 

Alle accommodaties van Vallée les Etoiles: Bekijk nu >
Bekijk Vallée les Etoiles

Prijzen vergelijken

Vallée les Etoiles is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Vallée les Etoiles