Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Park De Haan

Center Parcs Park De Haan

België - West-Vlaanderen - De Haan

Aanbieder: Center Parcs Park De Haan Center Parcs

Center Parcs Park De Haan

Dit gloednieuwe park heeft in mei 2020 haar deuren aan de prachtige kust van België geopend. Door de verschillende soorten activiteiten is Center Parcs Park De Haan ideaal voor families met jonge of oude kinderen. Waterpret beleef je hier genoeg en of dat nu in de zee, het subtropische zwembad of het meer is: je verveelt je nooit bij Center Parcs Park De Haan. Omdat het park recent is geopend, ziet alles in dit park er modern en fris uit. De vernieuwde accommodaties beschikken over een privétuin of -terras, het zwembad kent nieuwe glijbanen en van de speeltuin krijgen de allerkleinsten geen genoeg. 

Het park is makkelijk te bereiken met de auto, maar het is ook geen probleem om hier met het openbaar vervoer heen te gaan. Het park ligt namelijk op slechts 500 meter van een Kusttram halte. Zo loop je dus binnen no time je heerlijke vakantiebestemming op!

Een vernieuwd Aqua Mundo

In dit subtropische zwemparadijs begeef je je tussen de palmbomen en lianen, terwijl je je door de wildwaterbaan waant. Na je belevenis in de wildwaterbaan is het tijd om tot rust te komen in het bubbelbad. Zorg wel dat je in het golfslagbad staat als het alarm af gaat, want dan is het tijd voor actie: het water begint heen en weer te klotsen en de golven worden steeds heftiger. Houd elkaar vast en spring zo hoog als je kunt over de golven van het zwembad. 

Ben je toe aan een beetje beweging tijdens je vakantie? Vraag bij het zwembad om de planning en geef je op voor de les Aqua Workouts. Hierbij beweeg je onder andere met gewichten en tubes op de beat van de muziek. Deze les wordt uiteraard gegeven door een ervaren trainer. 

Variatie aan eten

Center Parcs Park De Haan heeft een gevarieerd aanbod aan restaurants, waardoor er genoeg keuze is voor eten en drinken tijdens je verblijf. Breng na je waterpret in Aqua Mundo een bezoekje aan Grabber Joe's Laguna Café. Hier kun je smullen van verschillende soorten sandwiches, snacks en panini's. Als je zin hebt in een snelle en makkelijke hap kun je terecht bij Frites Affairs voor een bakje verse frietjes of verfrissende milkshake. En voor een all you can eat buffet ga je langs The Market Restaurant. Hier zetten chef-koks iedere avond een uitgebreid all you can eat diner uit. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet, waarna ze zelf hun ijsje kunnen tappen. 

Alle accommodaties van Center Parcs Park De Haan: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Park De Haan

Prijzen vergelijken

Center Parcs Park De Haan is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Park De Haan