Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide

België - Belgisch Limburg - Peer

Aanbieder: Center Parcs Erperheide Center Parcs

Center Parcs Erperheide

In het Belgische Limburg vind je het Center Parcs Erperheide. Met een ligging in het midden van de natuur kan het natuurlijk niet anders dan dat je hier helemaal tot rust komt. Dit park is ideaal om te bezoeken voor families met jonge kinderen of stelletjes die er gewoon even samen op uit willen. Begeef je in de indoor speelwereld BALUBA, breng een bezoek aan de paarden op de kinderboerderij of neem een verfrissende duik in het subtropische zwemparadijs: Aqua Mundo. 

Je kunt Center Parcs Erperheide prima bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Neem vanaf station Neerpelt bus 33 richting 't Poorthuis. Vanaf 't Poorthuis stap je over op bus 302 richting Maaseik, waarna je uitstapt bij Smeetshof, Grote-Brogel. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 20 minuutjes lopen naar het park. 

Activiteiten voor jong en oud

Bij Center Parcs Erperheide hoef je je nooit te vervelen. Huur een fun bike waarmee je, met het hele gezin, het park kunt ontdekken, kijk wie er het hoogst kan springen op de trampoline, maak een rondje door het park op een pony of ga in de buitenlucht boogschieten. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook meedoen aan de outdoor High Adventure Experience. Hier klim je via een trap naar 10 meter hoogte, waarna je via 8 verschillende elementen tussen de bodem door klimt. Heb je nog niet genoeg van de hoogte? Maak dan gebruik van de 12 meter hoge Zip Line, waarmee je met een vaart naar de overkant zweeft. 

Waterpret bij Aqua Mundo

Wie houdt er nou niet van een verfrissende duik op een warme dag. Dat kan in het grote subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. In dit zwemparadijs bevalt genoeg avontuur en lol te beleven. 's Ochtends vroeg gaat het zwembad open voor ouders met baby's, zodat de baby's in alle rust kunnen wennen aan het warme water en het grote zwembad. Zo kun je echt even samen genieten. Heb je zenuwen van staal? Ga dan stoer Wild Water Raften, hier race je in beschermende kleding door de wildwaterbaan om de beste tijd neer te zetten. Wist je dat je bij Center Parcs Erperheide zelfs vissen kunt spotten? Neem samen met je snorkel een duik in het snorkelbad om alle tropische vissen te spotten. 

Alle accommodaties van Center Parcs Erperheide: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Erperheide

Prijzen vergelijken

Center Parcs Erperheide is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Erperheide