Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Molenheide

Vakantiepark Molenheide

België - Belgisch Limburg - Houthalen-Helchteren

Vakantiepark Molenheide - Belgisch-Limburg

Er is van alles te beleven voor jong en oud tijdens een verblijf aan Vakantiepark Molenheide. Met het grootste indoor speelparadijs van Limburg van maar liefst 20.000 m² met een mini kart- en golfbaan hoeven de kids zich geen moment te vervelen. Het park ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met een groot wild- en wandelpark naast de deur. Na een dagje uit kun je nog een duik nemen in het binnenzwembad met spannende glijbanen!

De grootste minigolf baan van Europa

Sla een balletje bij golfbaan de mijn, de grootste van heel Europa. Deze indoor minigolfbaan is winnaar van een Thea-award en biedt oneindig veel golfplezier. Na een potje golven kun je een drankje doen bij het restaurant wat uitkijkt op de grote speelhal zodat de kinderen zichzelf nog even kunnen vermaken. In het speelparadijs is ook een chillruimte met pool- en tafeltennistafels en je kunt de dag afsluiten bij de Piraten Bowling. Tijdens de zomermaanden is er een animatieteams en wekelijks georganiseerde activiteiten voor een topvakantie op Vakantiepark Molenheide!

Outdoor activiteiten

Als de zon schijnt is er ook buiten van alles te doen op en rond Vakantiepark Molenheide. Bewandel de natuurlijke paden in het aangesloten wild- en wandelpark, waar de herten en reeën vrij rond lopen. Op het park zijn diverse grote en kleine buitenspeeltuinen te vinden en tussen de bungalows is een voetbal- en basketbalveld aangelegd. Als je een uitstapje buiten het park wilt maken zijn daar meer dan genoeg mogelijkheden toe. Plopsa indoor, Bobbejaanland en Walibi zijn allemaal minder dan een uur rijden vanaf het park. 

Alle accommodaties van Vakantiepark Molenheide: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Molenheide

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Molenheide