Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Holiday Suites Jabbeke Klein Strand

Holiday Suites Jabbeke Klein Strand

België - West-Vlaanderen - Jabbeke

Aanbieder: Holiday Suites Jabbeke Klein Strand BungalowSpecials

Holiday Suites Jabbeke Klein Strand - West-Vlaanderen

Holiday Suites Jabbeke Klein Strand is gelegen in het gelijknamige recreatiepark in West-Vlaanderen. Dit waterparadijs is een perfecte uitvalsbasis voor jong en oud. Je kunt van het Belgische zonnetje genieten of ga met de kids van de glijbaan. Je hoeft je echt geen moment te vervelen tijdens jouw verblijf in dit vakantiepark. Ook Brugge en Oostende zijn binnen bereik en makkelijk bereikbaar. 

Glijbanen en WOW-park

De comfortabele accommodaties van Holiday Suites Jabbeke Klein Strand liggen naast een grote zwemvijver waar iedereen zich vermaakt. Of je nu wilt zwemmen en glijden of juist lekker wilt uitrusten in het zonnetje, het kan allemaal! Zelfs waterskiën is mogelijk op het meer. Het nieuwe WOW-park bestaat uit maar liefst 15 opblaasbare attracties. Naast meerdere glijbanen, kun je ook gebruik maken van de jeu-de-boulesbaan of een hengeltje uitwerpen in het meer.

Genieten voor jong en oud

Op het recreatiepark is er genoeg te doen voor iedereen uit het gezin. Maar ook in de omgeving is er genoeg te zien. Het sfeervolle Brugge is slechts 20 minuten rijden en Oostende is maar 8 minuten verwijderd van het recreatiepark. In de omgeving zijn ook nog andere uitjes voor het hele gezin. Er zijn verschillende kastelen in de buurt en voor een dagje uit kun je naar pretpark Bellewaerde of Boudewijn Seapark. Er is altijd wel iets te doen tijdens jouw verblijf bij Holiday Suites Jabbeke Klein Strand!

Alle accommodaties van Holiday Suites Jabbeke Klein Strand: Bekijk nu >
Bekijk Holiday Suites Jabbeke Klein Strand

Prijzen vergelijken

Holiday Suites Jabbeke Klein Strand is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Holiday Suites Jabbeke Klein Strand