Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Holiday Suites Westende

Holiday Suites Westende

België - West-Vlaanderen - Middelkerke

Aanbieder: Holiday Suites Westende BungalowSpecials

Holiday Suites Westende - West-Vlaanderen

Ontdek het gezellige Westende aan de Belgische kust in de regio West-Vlaanderen. Lekker even bijkomen op een strandlaken of bedje terwijl de kinderen in het zand spelen in deze kindvriendelijke badplaats tussen Middelkerke en Lombardsijde. Naast de culturele uitstapjes, zijn er restaurantjes en terrasjes in overvloed. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om te sporten, waarna je weer uit kunt rusten bij jouw accommodatie in Holiday Suites Westende. 

Een bruisende omgeving

Als je toch uitgekeken raakt op Westende, kun je uitstapjes maken naar verschillende hoogtepunten van West-Vlaanderen. Zo is het Venetië van België, Brugge, binnen bereik en Oostende is slechts enkele kilometers verwijderd vanaf Holiday Suites Westende. In de omgeving zijn er ook genoeg uitjes voor het hele gezin. Een bezoek naar Plopsaland of dierenpark de Zonnegloed maken de vakantie helemaal compleet! 

Luxe en comfort

Na alle mogelijkheden voor een lekker dagje uit aan de Belgische kust, kun je met een gerust hart thuis komen in je appartement. Je hebt namelijk een van de splinternieuwe appartementen voor twee tot acht personen bij Holiday Suites Westende geboekt. Alle kamers zijn modern en comfortabel ingericht, er is wifi aanwezig en er is een lift. Als je de deur uitstapt, ben je slechts enkele meters verwijderd van het strand. Alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie met het hele gezin of lekker samen natuurlijk!

Alle accommodaties van Holiday Suites Westende: Bekijk nu >
Bekijk Holiday Suites Westende

Home > Vakantieparken > Holiday Suites Westende