Park Merlo

West-Vlaanderen - België

Park Merlo - West-Vlaanderen

Park Merlo is een gezellig vakantiepark niet ver over de Nederlandse grens. Het park ligt naast de mooie Belgische duinen, strand en zee. Ook is de bruisende badplaats Oostende binnen bereik voor een bezoek. Ontdek het mooie polderlandschap in de omgeving met de fiets of wandelend. Het plaatsje Bredene, waarin Park Merlo lig, is een mooie rustige plaats in de buurt van Brugge en Knokke en is een fijn plekje voor jouw zomervakantie!

Strand op wandelafstand

Een van de hoogtepunten tijdens je verblijf is toch wel het strand wat echt om de hoek ligt. Na 150 meter wandelen sta je met de voetjes in het zand, voel je een verkoelend briesje en hoor je de golven omslaan terwijl het zonnetje zorgt voor een aangename temperatuur. Op Park Merlo kun je een fiets of scooter huren, zodat je natuurpark de Grasduinen kunt verkennen terwijl je geniet van een koel zeewindje. 

Een bruisende omgeving

Geniet van de ondergaande zon aan het strand bij een van de restaurantjes op de boulevard in Bredene. Of ga eropuit en breng een bezoek aan het altijd gezellige Oostende. Je kunt hier goed shoppen en uiteraard een terrasje pakken. Ook is deze kuststad rijk aan historische monumenten als Fort Napoleon en het Oostends Historisch Museum. Er is genoeg te beleven, ontdekken en genieten tijdens een verblijf aan Park Merlo!

Alle accommodaties van Park Merlo: Bekijk hier >
Bekijk Park Merlo

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen