Sunparks Kempense Meren

België - West-Vlaanderen - Mol

Aanbieder: Sunparks Kempense Meren Sunparks

Sunparks Kempense Meren - West-Vlaanderen

Vakantiepark Sunparks Kempense Meren ligt midden in de stille Kempen. Dit betekent eindeloze wandel- en fietsroutes en heel veel groen in de omgeving. Binnen het park zijn er veel mogelijkheden voor activiteiten zoals het Aquafun waterpark en verschillende restaurantjes om een lekkere vakantiedag af te sluiten. Voor activiteiten buiten de deur kun je een van de natuur- of pretparken in de buurt bezoeken. 

Handenvol buitenactiviteiten

Tijdens je verblijf op Sunparks Kempense Meren zijn er buiten allerlei activiteiten te ondernemen. Zo is er archery tag, waarbij je in verschillende spelvormen de tegenstander probeert te raken met pijl en boog. Als je liever niet geraakt wordt door pijlen, is lasergamen ook een optie! Het water kun je bevaren met een waterfiets of probeer je evenwicht te bewaren op een stand-up paddle. De Kempen kun je wandelend of op de fiets bewonderen.

Wildwaterbaan en glijbanen

In Sunparks Kempense Meren vind je Aquafun. In dit overdekte zwemparadijs is er vermaak voor jong en oud. Maak vaart in de glijbaan of trotseer de snelstromende wateren in de wildwaterbaan. Er worden in het overdekte zwembad aqua-fitness lessen georganiseerd door professionele trainers. Door de weerstand van het water raak je nog sneller in topvorm. Daarna kun je lekker uitrusten in de jacuzzi. Er is zoveel te doen tijdens jouw verblijf in dit vakantiepark!

Alle accommodaties van Sunparks Kempense Meren: Bekijk nu >
Bekijk Sunparks Kempense Meren

Prijzen vergelijken

Sunparks Kempense Meren is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Sunparks Kempense Meren