Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Terhills Resort by Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs

België - Belgisch Limburg - Dilsen-Stokkem

Aanbieder: Terhills Resort by Center Parcs Center Parcs

Terhills Resort by Center Parcs – België 

Voor een heerlijk vakantie hoef je helemaal niet ver te reizen. Terhills Resort by Center Parcs ligt in België en heeft alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie. De verblijven zijn luxe en er is genoeg te doen op het resort. Ook de omgeving is om over naar huis te schrijven, de natuur zorgt voor een rustige sfeer en de mogelijkheid tot avontuurlijke uitstapjes. Ga bijvoorbeeld rafts bouwen of doe mee aan een bootcamp.

Country club en aqua garden

In het hart van Terhills Resort by Center Parcs vind je de country club. Hier zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een supermarkt en een restaurant. Ook vind je hier een indoor speeltuin voor de kinderen en er is een kids club. Op de warmere dagen kun je gebruik maken van de Aqua Garden. Dit is een prachtig zwembad dat is aangelegd als een tropische rivier, waardoor je echt even dat vakantiegevoel krijgt. Ook hier is aan de kleintjes gedacht, er is namelijk een kinderbad aanwezig. En helemaal mooi: er is een infinity pool met betoverend uitzicht én je kunt er bubbelen in de jacuzzi!

Luxe cottages

De verblijven van Terhills Resort by Center Parcs laten niets te wensen over. Er zijn VIP en Exclusive cottages, maar je kunt ook kiezen voor een Lakeside cottage. Bij deze Lakeside cottage heb je zelfs je eigen steiger. De Exclusive cottage heeft een buitensauna en een buitendouche, dus aan luxe ontbreekt het niet bij Terhills Resort by Center Parcs!

Alle accommodaties van Terhills Resort by Center Parcs: Bekijk nu >
Bekijk Terhills Resort by Center Parcs

Home > Vakantieparken > Terhills Resort by Center Parcs