Park Molenheide

Belgisch Limburg - België

Park Molenheide - België

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in België? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Park Molenheide. Dit bungalowpark staat in het Belgische Limburg en heeft enorm veel faciliteiten voor jong en oud. Denk aan een overdekt zwemparadijs met glijbanen, de grootste binnenspeeltuin van de Benelux en vrijstaande bungalows midden in de natuur.

Paradijs voor kinderen

Park Molenheide in België is een paradijs voor kinderen. Er is namelijk een gigantisch zwembad met glijbanen, het gigantische binnenspeeltuin, een minigolf, maar ook magische shows en zelfs 'Piraten Bowling'. Het animatieteam houdt de kids de hele dag bezig en als de kinderen zich goed vermaken, dan is het voor de ouders ook een topvakantie! En wist je dat er ook diverse attractieparken in de buurt zijn. Plopsa Indoor ligt op 40 minuten afstand van Park Molenheide en Bobbejaanland op 30 minuten rijden.

Vermaak voor volwassen

Los van al het plezier dat de kinderen in dit park gaan hebben, is er ook genoeg vermaak voor de ouders. Verblijven jullie in een van de bungalows van Park Molenheide, dan kom je aan eten en drinken niets te kort. Zo zijn er thema buffetten, is er een familierestaurant, en kun je een hapje eten bij Café Mangé of Tom's Herberg. Vlak naast het park is het Wild- en wandelpark Molenheide, een natuurgebied van maar liefs 100 hectare waar je heerlijk kunt wandelen en kan genieten in de buitenlucht. In de directe omgeving van Park Molenheide zijn overigens nog meer natuurgebieden te vinden, zoals Kelchterhoef de Plas, een zwemvijver met zandstrand. 

Bekijk Park Molenheide

Prijzen vergelijken

Park Molenheide is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel