Breeduyn Village

West-Vlaanderen - België

Breeduyn Village - België

Verblijf jij de komende vakantie in deze luxe vakantievilla's en bungalows? Breeduyn Village, een vakantiepark van Roompot, ligt aan de Belgische Kust in West-Vlaanderen en ligt op slechts 200 meter van het strand. Je loopt hier binnen 5 minuten naartoe om te genieten van een heerlijk zonnig dagje aan het strand. In de buurt zijn diverse gezellige badplaatsen te vinden, zoals Oostende, De Haan en een stukje verderop Blankenberge.

Special kindervilla's

Er zijn in Breeduyn Village diverse villa's te boeken, voor 4 personen of 6 personen, en er is een speciale kindervilla van 95 m² met kindermeubilair. Denk aan een kinderbad, een kinderstoeltje, een kinderbed en voor de veiligheid: een traphekje en afgeschermde stopcontacten. En helemaal leuk: een bolderwagen! Kinderen kunnen zich ook heerlijk vermaken in de duinen, op het strand en in de nabijgelegen speeltuin.

Ontdek de omgeving

Breeduyn Village ligt in het Belgische Bredene en als je op zoek bent voor vertier in de buurt met het gezin kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Plopsaland De Panne, de reptielenzoo in Blankenberge of het frietmuseum of chocolademuseum in Brugge. Maar natuurlijk kun je ook gewoon bij Breeduyn Village in de buurt blijven en genieten van de gezellige badplaatsen.

 

Alle accommodaties van Breeduyn Village: Bekijk hier >
Bekijk Breeduyn Village

Prijzen vergelijken

Breeduyn Village is te boeken bij:

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen