Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Zilverstrand

EuroParcs Resort Zilverstrand

België - Antwerpen - Mol

Aanbieder: EuroParcs Resort Zilverstrand EuroParcs

EuroParcs Resort Zilverstrand

Als je op zoek bent naar de ideale vakantie, maar je niet te ver wil reizen, dan is EuroParcs Resort Zilverstrand de perfecte plek voor jou. Dit gezellige vakantiepark vind je in het plaatsje Mol, nabij natuurgebied de Antwerpse Kempen. Hier kun je met het hele gezin of gewoon even heerlijk samen genieten van de typische Belgische gastvrijheid, rust, een bosrijke omgeving en oneindig veel recreatiemogelijkheden. 

Faciliteiten op het park

EuroParcs Resort Zilverstrand beschikt over faciliteiten voor jong en oud, die in de plaza van het park samenkomen. Hier kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote indoorspeeltuin, terwijl jij van een hapje en drankje geniet in het restaurant. Liever een lekkere snelle hap? Dan ben je van harte welkom in de snackbar. Naast de plaza op het park heb je het prachtige natuurbad met glijbaan en zandstrand, waardoor je hier genoeg waterpret kunt ervaren. Kijk wie het snelst van de glijbaan sjeest of ga heerlijk bijbruinen op het zandstrand. Er is voor ieder wat wils bij EuroParcs Resort Zilverstrand! 

Een chalet voor iedereen

EuroParcs Resort Zilverstrand biedt 3 verschillende soorten chalets aan. Zo kun je een chalet kiezen die bij jouw wensen aansluit, zoals met hoeveel mensen je het park wil bezoeken en welk budget je te besteden hebt. De chalets zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en wat grotere chalets van 1 tot 6 personen. De faciliteiten van de kamers zijn hetzelfde, alleen is er een extra slaapkamer beschikbaar bij de 4-kamerchalet.

Alle accommodaties van EuroParcs Resort Zilverstrand: Bekijk nu >
Bekijk EuroParcs Resort Zilverstrand

Prijzen vergelijken

EuroParcs Resort Zilverstrand is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > EuroParcs Resort Zilverstrand