Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Park Eksel

Roompot Park Eksel

België - Belgisch Limburg - Hechtel-Eksel

Aanbieder: Roompot Park Eksel Roompot

Roompot Park Eksel - België

Als je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek is Roompot Park Eksel de perfecte vakantiebestemming. Je wordt omringd door prachtige natuur, het geluid van tjilpende vogels komt je tegemoet. Hier kun je goed tot rust komen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om uitstapjes te maken, zo is er een klimbos in de buurt of je kunt gaan snorkelen bij TODI. 

Op vakantie in de natuur

Roompot Park Eksel bevindt zich in een rustige, groene omgeving. Dit is ideaal voor een ontspannen vakantie te midden van bos en park. Je kunt een lange wandeling maken langs de meren en duinen, maar er zijn ook fietsroutes indien je liever door het bos wilt fietsen. Fietsen zijn te huur bij de receptie. Om de vakantie iets actiever te maken kun je op je mountainbike stappen, er zijn namelijk ook mountainbikepaden te vinden in de omgeving. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur rondom je bungalow bij Roompot Park Eksel.

Speeltuinen en waterpret

Een vakantie bij Roompot Park Eksel garandeert plezier voor het hele gezin. Er is zowel een reguliere speeltuin als een waterspeeltuin aanwezig op het park, hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven. Ook bij slecht weer hoef je niet op de bank te blijven zitten, er is namelijk zelfs een indoorspeeltuin aanwezig. ’s Avonds kun je vervolgens een hapje eten in het restaurant, waarna je nog een drankje kunt doen op het terras.

Alle accommodaties van Roompot Park Eksel: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Park Eksel

Home > Vakantieparken > Roompot Park Eksel