Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

België - Belgisch Limburg - Zutendaal

Aanbieder: Landal Mooi Zutendaal Landal

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal ligt net buiten Maastricht en midden in de natuurrijke bossen. Er is veel te doen voor kinderen, zo is er een bungalow speciaal ingericht voor mensen met kinderen. Binnen en buiten speelplaatsen zijn ook aanwezig, kortom de kinderen vervelen zich niet! Buiten dat is er ook genoeg te doen, denk aan golfen, wandelen, wellness of veel verschillende sporten! En wist je dat Landal Mooi Zutendaal ook villa's verhuurd met eigen jacuzzi en/of sauna?

Restaurant 

Wil je wat eten of drinken op het park? Dat kan! Zo zijn er veel mogelijkheden bij Landal Mooi Zutendaal. Je kunt kiezen voor een champagneontbijt in het restaurant, gourmetservice aan huis of heerlijk dineren in Grand Café Narvik. In de parkshop kun je natuurlijk al je benodigdheden kopen, zodat je ook lekker in je eigen bungalow kan blijven! 

Omgeving

Nationaal Park Hoge Kempen grenst aan Landal Mooi Zutendaal. Het nationale park bestaat uit dennenbossen, grote waterplassen en de heide. Dit is het enige nationale park in België en kun je wandelend, fietsend of zelfs ter paard verkennen. Voor onze avonturiers is er een blotevoetenpad waar je langs allemaal beekjes en andere waterplassen loopt op je blote voeten!

Alle accommodaties van Landal Mooi Zutendaal: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, maximaal één huisdier per woning.

Er zijn bungalows waarin 12 personen kunnen verblijven.

Het park beschikt over een Fun & Entertainment het gehele jaar door.

Ja, er zijn speciale bungalows die gericht zijn op gezinnen met jonge kinderen. Voor gezinnen met oudere kinderen is het park ook geschikt.

Bekijk Landal Mooi Zutendaal

Home > Vakantieparken > Landal Mooi Zutendaal