Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Village les Gottales

Landal Village les Gottales

België - Ardennen - Trois-Ponts

Aanbieder: Landal Village les Gottales Landal

Landal Village les Gottales

Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en word één met de prachtige natuur. Landal Village les Gottales ligt in het midden van de Ardennen en belooft daarom veel avontuur en plezier! Kom lekker tot rust in het Wellnesscomplex Thermen en geniet van de verschillende behandelingen die ze aanbieden. Zoek meer spanning op bij Circuit Spa-Francorchamps, dit Formule 1 circuit is open voor bezoekers.

Faciliteiten

Geniet s' ochtends van een heerlijk vers ontbijt aan de tafel en bespreek wat je de komende dag(en) gaat doen. Sla een balletje bij de tennisbaan, de tafeltennistafel of op de midgetgolfbaan. Gooi je hengel uit in de prachtige wateren van België en wie weet heb je een forel aan je hengel! Bovendien hebben de kinderen genoeg plezier te beleven: een dagje spelen in de speeltuin met al hun leeftijdsgenootjes of lekker spetteren in het binnen- en/of buitenbad.

Omgeving

Geniet van de prachtige omgeving van Landal Village les Gottales. Ontdek de indrukwekkende Grotten Remouchamps, verken het te voet samen met een ervaren gids en stap op de terugweg in een bootje. Kom je met de kids? Plopsa Coo is slechts 7,5 kilometer verwijderd van het park en is open voor een en al plezier, spotten jullie Kabouter Plop? Mocht je een echte museumliefhebber zijn, dan heb je geluk! Museum van Guilaume Apollinaire, Museum van het Vorstendom en Museum van Wanne liggen allemaal om de hoek en zijn open om door jou bewonderd te worden.

Alle accommodaties van Landal Village les Gottales: Bekijk nu >
Bekijk Landal Village les Gottales

Home > Vakantieparken > Landal Village les Gottales