Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Zeepark Haerendycke

Zeepark Haerendycke

België - West-Vlaanderen - De Haan

Aanbieder: Zeepark Haerendycke Voordeeluitjes

Zeepark Haerendycke - België

Lekker een weekendje, midweek of misschien zelfs langer uitwaaien op de Belgische stranden en genieten van een relaxte vakantie? Dat kan bij Zeepark Haerendycke in West-Vlaanderen. Dit vakantiepark is rustig gelegen op 300 meter van het strand waardoor je hier heerlijk kunt genieten van een lekkere zonvakantie. Ga jij met het gezin naar dit vakantiepark of geniet jij hier lekker met zijn tweetjes?

Omgeving

Los van het fijne zandstrand op 300 meter afstand van Zeepark Haerendycke, kun je ook gemakkelijk naar diverse badplaatsen en steden. Ga bijvoorbeeld met de kusttram naar Oostende of Blankenberge, of breng een bezoekje aan de gezellige stad Brugge. Zo kun je een strandvakantie combineren met een stedentrip! De echte patatliefhebbers brengen hier een bezoek aan het Frietmuseum, maar er zijn ook genoeg gezellige terrasjes en restaurants. 

Vermaak bij Zeepark Haerendycke

Bij Zeepark Haerendycke zelf is ook genoeg te beleven. Zo kun je voordat je aan je dagje strand begint even al je energie kwijt op de tennisbaan of speel je een potje voetbal of basketbal. Ook kun je hier jeu-de-boulen en tafeltennissen, maar er zijn ook fietsenstallingen bij de huisjes, waardoor je gemakkelijk je eigen fiets mee kunt nemen of fietsen kunt huren.

Alle accommodaties van Zeepark Haerendycke: Bekijk nu >
Bekijk Zeepark Haerendycke

Prijzen vergelijken

Zeepark Haerendycke is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Zeepark Haerendycke