Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Domaine De L'Alu

Domaine De L'Alu

België - Ardennen - La Roche-en-Ardenne

Aanbieder: Domaine De L'Alu TUI

Domaine De L'Alu

Domaine De L'Alu ligt in het centrum van de bosrijke Ardennen. Deze sfeervolle accommodatie ligt binnen 10 kilometer van La Roche-en-Ardenne. Deze Ardeense hoeve wordt omringd door 30 hectare heides, bossen en beekjes die samen het landgoed vormen van deze vakantiebestemming. Deze authentieke appartementen zijn ingericht met alle moderne benodigdheden voor een fijn verblijf.

Schitterende omgeving

Domaine De L'Alu is gelegen op een 600 meter hoge heuvel midden in de natuur. Ontdek de beekjes, paden en heuvels van het domein of trek verder de omliggende natuur in. Frisse lucht, oneindig veel beekjes en rivieren en pittoreske dorpjes vormen de basis van dit schitterende natuurgebied. Als je een cultureel uitstapje wilt maken, is daar in de Ardennen genoeg mogelijkheid voor. Breng een bezoek aan Euro Space Center, de watervallen van Coo of ontdek de grotten van Hotton. 

Wellness L'Alu

Tijdens uw verblijf in Domaine De L'Alu kun je gebruik maken van de Wellness L'Alu. Dit Wellness center is onderdeel van het landgoed van de accommodaties van L'Alu. Na een dag omringd door de flora en fauna van de Ardennen kun je genieten van een van de arrangementen die de wellness aanbied. Echt even helemaal tot rust komen bij jouw verblijf in deze knusse appartementen. 

Alle accommodaties van Domaine De L'Alu: Bekijk nu >
Bekijk Domaine De L'Alu

Prijzen vergelijken

Domaine De L'alu is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Domaine De L'Alu