Holiday Suites Nieuwpoort

België - West-Vlaanderen - Nieuwpoort

Aanbieder: Holiday Suites Nieuwpoort BungalowSpecials

Holiday Suites Nieuwpoort - West-Vlaanderen

Geniet van de zee, strand en een mooie omgeving aan de westkust van België. Holiday Suites Nieuwpoort ligt in de jonge badplaats Nieuwpoort waar alle benodigdheden voor jouw vakantie aanwezig zijn. Je kunt lekker wandelen of fietsen in de duinen waarna je tot rust komt bij het verwarmde binnenzwembad met sauna en hamam. In de omgeving zijn genoeg gezellige restaurants en je kunt een warme zomerdag afsluiten bij een van de strandbars. 

Levendige omgeving

Holiday Suites Nieuwpoort ligt in het bruisende Nieuwpoort waar genoeg te beleven valt. Het park ligt vlak bij de grootste jachthaven van de Belgische kust en ook de natuur in de omgeving liegt er niet om. Zo is het natuurgebied de IJzermonding rijk aan flora en fauna. Er rijdt bovendien een kusttram naar andere badplaatsen waaronder het altijd bruisende Oostende, wat slechts 20 minuten rijden is. 

Comfortabel overnachten 

Tijdens je verblijf in Holiday Suites Nieuwpoort kom je niks te kort. De verschillende kamertypes zijn allemaal erg comfortabel met een moderne inrichting. Alle appartementen hebben een volledige keuken voor als je een dag thuis wilt dineren en alle kamers zijn voorzien van een balkon of terras. Voor informatie over activiteiten in de omgeving kun je altijd terecht bij vriendelijke medewerkers bij de receptie. 

Alle accommodaties van Holiday Suites Nieuwpoort: Bekijk nu >
Bekijk Holiday Suites Nieuwpoort

Home > Vakantieparken > Holiday Suites Nieuwpoort