Center Parcs Bispinger Heide

Duitsland - Nedersaksen - Soltau

Aanbieder: Center Parcs Bispinger Heide Center Parcs

Center Parcs Park Bispinger Heide

Center Parcs Park Bispinger Heide ligt in een prachtig heidegebied, tussen de naaldbomen en de vennen in de deelstaat Nedersaksen. Het is een heerlijke bestemming voor de natuurliefhebber en de actieve vakantieganger. Maar ook voor ontspanning en wellness ben je hier op het juiste adres! 

Omgeving

De omgeving van Center Parcs Park Bispinger Heide maakt dit vakantiepark zo speciaal. Vanuit het park zijn er verschillende excursies en nature experience activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Maak bijvoorbeeld een tocht met een huifkar, volg een paardrijdroute of doe mee aan een begeleide nachtwandeling. Niet alleen de natuur, waar je uren in kunt wandelen of fietsen, is mooi, maar ook de gezellige steden. Denk bijvoorbeeld aan het bruisende Hamburg. Deze aan de rivier de Elbe gelegen plaats staat bekend als één van de mooiste steden ter wereld. 

Activiteiten en faciliteiten 

Heb je altijd al op een woonboot willen wonen? Op Center Parcs Park Bispinger Heide kun je uitproberen hoe dat is! Behalve diverse comfortabele cottages en hotelkamers, zijn er hier namelijk ook woonboten  en boomhuizen waar je kunt verblijven. Op het park zal het je aan niets ontbreken en zal niemand zich vervelen. Er is zoveel te doen! Voor wat adrenaline ga je klimmen en quad rijden of roetsj je van een zip-wire en maak je een wandel-klimtocht, hoog door de bomen. Bijkomen van dat alles doe je bij de wellness faciliteiten of tijdens een heerlijk etentje in een van de restaurants op het park!

Alle accommodaties van Center Parcs Bispinger Heide: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Bispinger Heide

Prijzen vergelijken

Center Parcs Bispinger Heide is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Bispinger Heide