Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle vakantieparken per land en regio > Vakantieparken Duitsland

Vakantieparken Duitsland

Een weekendje weg met vrienden? Een vakantie met de familie? Of er even lekker tussenuit met z'n tweetjes? Ga voor een van de vakantieparken in Duitsland! Op slechts enkele uurtjes rijden bevind je je al over de grens. Met schitterende natuurgebieden en gezellige steden vlak over de grens ben je er echt even tussenuit. Pittoreske bergdorpjes worden afgewisseld met fantastische wandelroutes. Ga je voor een strandvakantie? Of liever op wintersport? Het kan allemaal tijdens een bezoek aan Duitse vakantieparken.

Volg de Moezel door het glooiende landschap in het zuidwesten van Duitsland of ski naar beneden in de Duitse Alpen op de grens met Oostenrijk. Duitsland is een ontzettend divers land met een groot aanbod met voor ieder wat wils. Bezoek gezellige steden of kleine dorpjes in de natuur. Bezoek het Hansa Park in het noorden van Duitsland of ontdek de avontuurlijke wandelroutes van het Zwarte Woud. Wij hebben de mooiste vakantieparken van Duitsland op een rijtje gezet.

Meer informatie over vakantieparken in Duitsland >

Aanbieders vakantieparken in Duitsland

Vakantieparken Duitsland

Vakantieparken Duitsland

Een vakantie naar buurland Duitsland is de ideale manier om er even tussenuit te zijn op slechts enkele uurtjes rijden. Het diverse landschap van Duitsland maakt het een mooie bestemming voor een trip naar een van de mooie vakantieparken die het land bezit. Kijk vanaf jouw huisje uit over de heuvels van de Eifel of over de bossen van het Zwarte Woud. Ook zijn er diverse skigebieden te vinden in Duitsland waar je kunt verblijven in een van de vakantieparken.

Vakantie Duitsland

Regio's voor de leukste vakantieparken

Duitsland is een divers vakantieland. Gezellige steden, pittoreske dorpen en prachtige natuurgebieden zijn allemaal onderdeel van ons buurland. In iedere regio zijn er weer nieuwe plekjes te ontdekken, steden om te bezoeken of mooie bezienswaardigheden te vinden. We hebben de leukste regio's op een rijtje gezet.

De Moezel

De bekende Moezelstreek in het westen van Duitsland is ontzettend populair onder wijnliefhebbers. Het is ook een van de oudste wijngebieden van Duitsland met een geschiedenis die terug reikt tot de Romeinse tijd. Tussen Trier en Koblenz loopt de rivier de Moezel door een heuvelachtig landschap vol natuur en gezellige plaatsjes. Ook zijn er meerdere kastelen en burchten te vinden in dit gebied. Een ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wijnproevers en cultuursnuivers!

Het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud in het zuidwesten van Duitsland is met prachtige natuur een populaire bestemming onder wandelaars. Talloze wandelroutes brengen je langs meren, valleien watervallen en gezellige plaatsjes. Ook zijn er kastelen te vinden in de regio en is het Zwarte Woud de bron van de langste Europese rivier de Donau. In de wintermaanden wordt het gebied omgebouwd tot skigebied.

Duitsland Zwarte Woud

De Eifel

Uitgestrekte bossen, middeleeuwse bouwwerken en vulkanische kraters zijn allemaal onderdeel van de Eifel vlak over onze grens met Duitsland. Het gebied bevind zich op steenworp afstand van Zuid-Limburg. De Eifel bestrijkt een groot deel van de regio's Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. De regio staat vooral bekend om de mooie natuur, maar ook om de sprookjesachtige kastelen en dorpjes die zich tussen de heuvels en meren bevinden. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan gezellige steden als Monschau, Cochem en Trier.

Beieren

In het zuidoosten van Duitsland vind je de grootste deelstaat van het land: Beieren. Deze natuurrijke regio zit vol verrassingen met een divers landschap, leuke steden en pittoreske dorpjes. Volg een van de honderden wandelroutes in het gebied die je langs kloven, watervallen, kleine dorpjes en gletsjers brengt. Tussen de dichte bossen vind je ook culturele en historische hoogtepunten waarvan de bekendste het magische kasteel van Neuschwanstein is.

Duitsland Beieren

Navigeer direct naar:

- Aanbieders bungalowparken Duitsland >
- Alle vakantieparken Duitsland >

Home > Alle vakantieparken per land en regio > Vakantieparken Duitsland