Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Salztal Paradies

Landal Salztal Paradies

Duitsland - Nedersaksen - Bad Sachsa

Aanbieder: Landal Salztal Paradies Landal

Landal Salztal Paradies - Duitsland

Voor een verblijf in een gezellige comfortabele bungalow in de frisse berglucht van de Harz, ben je bi Landal Salztal Paradies aan het juiste adres. De auto kun je laten staat en ga op pad in deze schitterende omgeving. De vele fiets- en wandelpaden nodigen uit tot een mooie tocht door de dichte bossen in een heuvelachtig landschap door Nedersaksen. Na een dag in de natuur, kom je thuis in jouw bungalow voor het gezin of een hele vriendengroep!

Een topvakantie voor het hele gezin

Maak een mooie wandeling door de dichte naaldbossen van de omgeving van Landal Salztal Paradies en ontdek welke diersoorten hier allemaal te vinden zijn. De kleine kinderen kunnen helemaal los in het indoor speel- en klimpark. Ook staat er een dagelijks programma klaar in de Kids Club. Een ritje van de glijbaan in het subtropische zwemparadijs kan natuurlijk niet ontbreken. In de buurt vind je het UNESCO Oberharzer Meer, waar je een rondje kunt maken in een waterfiets. 

Wat te doen in de Harz?

Vanaf Landal Salztal Paradies heb je direct toegang tot verschillende wandelpaden, die je meenemen op een avontuur door deze natuurlijke omgeving. Bewonder de stille moerassen en klim naar de top van diverse heuvels in het gebied. Breng ook een bezoek aan de stad Bad Sachsa met kerken, kastelen en sauna's. In de wintermaanden kun je naar beneden skiën van de hoogste berg van Nedersaksen: de Wurmberg. Uniek in Noord-Duitsland!

Alle accommodaties van Landal Salztal Paradies: Bekijk nu >
Bekijk Landal Salztal Paradies

Prijzen vergelijken

Landal Salztal Paradies is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Salztal Paradies