Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Allgäu

Center Parcs Allgäu

Duitsland - Baden-Württemberg - Leutkirch

Aanbieder: Center Parcs Allgäu Center Parcs

Center Parcs Allgäu - Duitsland

Ontdek de schitterende natuur tijdens een vakantie bij Center Parcs Allgäu in de Duitse Alpen. Ontdek de regio en onderneem activiteiten met het hele gezin. Je hoeft je geen moment te vervelen en de Allgäu zit vol verrassingen. Verblijf in een luxe cottage van 2 tot 12 personen en kies uit Comfort, Premium, VIP of zelfs een Wellness cottage. Ontdek de omgeving te voet, op de fiets of in de wintermaanden zelfs op ski's en geniet van een verblijf in de Alpen!

De leukste activiteiten

Tijdens je verblijf bij Center Parcs Allgäu hoef je je geen moment te vervelen. De kids vermaken zich bij de speeltuin terwijl je zelf geniet van het heerlijke zonnetje in de tuinen van het vakantiepark. Het is altijd lekker weer in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo! En ook is er een indoor klimwand en kun je minigolfen met zijn allen. Ga van de zipline of klim hoog de bomen in met de High Adventure Experience! 

Een geweldige omgeving

Vanaf Center Parcs Allgäu rijd je gemakkelijk naar diverse skigebieden waar je kunt genieten van winterpret. Bij het park zijn zelfs lessen voor beginners te boeken voor het hele gezin. Na een dag op de piste kom je weer fijn thuis en kun je dineren bij een van de zes restaurants die op het park aanwezig zijn. In de warmere maanden is het erg leuk om de omgeving op de fiets of wandelend te verkennen en vergeet niet een bezoek te brengen aan het magische kasteel Neuschwanstein.

Alle accommodaties van Center Parcs Allgäu: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Allgäu

Prijzen vergelijken

Center Parcs Allgäu is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Allgäu