Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Travemünde

Landal Travemünde

Duitsland - Sleeswijk-Holstein - Travemünde

Aanbieder: Landal Travemünde Landal

Landal Travemünde - Duitsland

Een topvakantie met het hele gezin of een gezellig weekendje weg met vrienden? Verblijf bij vakantiepark Landal Travemünde in Sleeswijk-Holstein in het noorden van Duitsland. Geniet van de frisse zeelucht van de Oostzee, die direct aan het park ligt. Flaneer over de bekende boulevard van Travemünde of neem een duik in het verkoelende water op een mooie zomerdag. Een luxe verblijf aan het water maakt de vakantie helemaal af!

Ligging aan de Oostzee

Vakantiepark Landal Travemünde ligt tegenover het gezellige plaatsje Travemünde op het schiereiland Priwall, wat goed te bereiken is met de veerboot. Travemünde staat bekend om de gastvrijheid, sportmogelijkheden en ontspanning. Het park ligt aan de moderne jachthaven, waar diverse soorten boten te bewonderen zijn. De vuurtoren kijkt uit over de beroemde boulevard van Travemünde en het strand ligt om de hoek. 

Een luxe verblijf

Richting de jachthaven van Travemünde vind je de maritiem moderne vakantieappartementen van Landal. Vanaf jouw grote balkon kijk je uit op de bootjes die in en uit de haven dobberen. Maak een wandeling over de geroemde boulevard, waar diverse restaurants de dagverse vis aanbieden. Na een dagje aan het water kom je gezellig samen in een losstaande bungalow vlak bij het strand. Een comfortabel verblijf aan de Oostzee voor het hele gezin!

Alle accommodaties van Landal Travemünde: Bekijk nu >
Bekijk Landal Travemünde

Prijzen vergelijken

Landal Travemünde is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Travemünde