Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Bostalsee

Center Parcs Bostalsee

Duitsland - Saarland - Nohfelden

Aanbieder: Center Parcs Bostalsee Center Parcs

Center Parcs Bostalsee - Duitsland

Een vakantie bij Center Parcs Bostalsee staat garant voor een comfortabele vakantie in een luxe chalet voor een hele gezin. Tel daarbij op dat het park in de fantastische deelstaat Saarland ligt en de vakantie is compleet. Maak kennis met het diverse landschap rondom de rivier de Saar met gezellige dorpjes en steden, een glooiend heuvellandschap en eindeloos veel wijngardes. 

Activiteiten op het park

Tijdens je verblijf bij Center Parcs Bostalsee hoeft niemand zich te vervelen. Verblijf in een van de comfortabele cottages en begin de dag met een duik in het indoorzwembad of in de warme maanden de Bostalsee. Sla een balletje op de indoor minigolfbaan of volg een cursus golven. Leer de natuur kennen op de Kids Safari of klim naar de top tijdens de High Adventure Experience. Kortom er is van alles te beleven tijdens je verblijf!

Ligging aan de Bostalsee

Vakantiepark Center Parcs Bostalsee is direct verbonden met het meer en dat biedt een groot aantal mogelijkheden tot leuke watersportactiviteiten. Leer zeilen onder begeleiding van een instructeur of gooi een hengeltje uit op een van de prachtige plekjes rondom het meer. Met de juiste omstandigheden kun je ook een lesje windsurfen volgen of natuurlijk gewoon een dagje op het strand. Na een dagje vol activiteiten kom je weer lekker tot rust in jouw comfortabele bungalow op het park.

Alle accommodaties van Center Parcs Bostalsee: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Bostalsee

Prijzen vergelijken

Center Parcs Bostalsee is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Bostalsee