Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Van der Valk Resort Linstow

Van der Valk Resort Linstow

Duitsland - Mecklenburg-Voor-Pommeren - Linstow

Aanbieder: Van der Valk Resort Linstow Prijsvrij

Van der Valk Resort Linstow - Duitsland

Op zoek naar een luxe verblijf in het Duitse Linstow? Verblijf bij het bekende Van der Valk Resort in Linstow in een van de hotelkamers of luxe bungalows. De huisjes zijn verdeeld over het prachtige landschap van maar liefst 65 hectare. Alle gewenste faciliteiten kun je vinden in het hoofdgebouw, wat uitzicht biedt over de omgeving. Geniet van een heerlijk dagje spa of neem een duik in het subtropische zwemparadijs met het hele gezin! Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens je verblijf bij Van der Valk Resort Linstow!

Vakantie voor het hele gezin

Tijdens een vakantie bij Van der Valk Resort Linstow kun je echt even genieten van een zorgeloze vakantie. Binnen het hoofdgebouw vind je het Plaza Atrium met drie internationale restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Ook zijn er diverse winkels te vinden in dit overdekte centrum van het resort. De kinderen kunnen hun ei kwijt in de binnen- of buitenspeeltuin of natuurlijk bij de Kids Club. Als je echt even wilt genieten kun je voor een massage gaan of voor een volledig wellnessarrangement. 

Wat te doen in de omgeving?

Van der Valk Resort Linstow ligt in de noordelijk gelegen regio Mecklenburg-Voor-Pommeren. Natuurliefhebbers kunnen genieten van deze schitterende waterrijke omgeving ten noorden van Berlijn. De regio grenst voor een groot deel aan de Oostzee en ook het grootste Duitse merengebied Mecklenburgische Seenplatte ligt in deze staat. Zandstranden, talloze bezienswaardigheden en gezellige Hanze-steden maken een vakantie naar Mecklenburg-Voor-Pommeren helemaal compleet. 

Alle accommodaties van Van der Valk Resort Linstow: Bekijk nu >
Bekijk Van der Valk Resort Linstow

Prijzen vergelijken

Van der Valk Resort Linstow is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Van der Valk Resort Linstow