Landal Mont Royal

Duitsland - Rijnland-Palts - Kröv

Aanbieder: Landal Mont Royal Landal

Landal Mont Royal

Zoek je het graag hogerop? Treed dan in de voetsporen van de Franse Koning Lodewijk de 14e en trek naar Mont Royal. Landal Mont Royal ligt hoog tussen de wijngaarden aan de oevers van de Moezel en, zoals de naam al aangeeft, heb je er een koninklijk uitzicht! 

Een park met veel mogelijkheden

De faciliteiten op het park zijn zeer gevarieerd en er is dan ook van alles te beleven en ontdekken. Behalve het zwembad is er ook de Adventure Golf, speeltuinen, entertainment en veel meer. Huur een fiets en verken de omgeving of rijd een kilometer verderop naar Adventure Forest waar je kunt klimmen, hindernissen trotseren en de ruige natuur ontdekken. Ook verder in de omgeving van het park is er veel te beleven. Zo kun je naar de vestingruïne wandelen en de wijndorpjes Kröv en Kövenig bezoeken. Maak een boottocht over de Moezel of onvergetelijke tocht in een zweefvliegtuig.

Heerlijk eten

Levensgenieters kunnen lekker eten onder het genot van een adembenemend mooi uitzicht op het panoramaterras bij de Brasserie of wijn proeven en drinken in de vinotheek. Geen zin om te koken, maar ook niet om uit eten te gaan? Je kunt de restaurantmaaltijd bij Landal Mont Royal ook bestellen! Of haal wat bij de snackshop of maak gebruik van het heerlijke gourmetarrangement.

Alle accommodaties van Landal Mont Royal: Bekijk nu >
Bekijk Landal Mont Royal

Prijzen vergelijken

Landal Mont Royal is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Mont Royal