Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Center Parcs Park Hochsauerland

Center Parcs Park Hochsauerland

Duitsland - Hessen - Medebach

Aanbieder: Center Parcs Park Hochsauerland Center Parcs

Center Parcs Park Hochsauerland

Center Parcs Park Hochsauerland ligt in een van de mooiste wintersportgebieden van Duitsland, maar ook in de zomermaanden is het er prachtig. De omgeving leent zich voor een sportieve vakantie met wintersportactiviteiten, zoals skiën of langlaufen in Winterberg en in de zomer mountainbiken, wandelen en de natuur ontdekken!

Veel te doen op het park

In Center Parcs Park Hochsauerland zelf is ook van alles te beleven. Natuurlijk is er Aqua Mundo, het beroemde subtropisch zwemparadijs, maar de kinderen kunnen zich ook uitleven in Europa’s langste speeltuin! Speel een potje indoor golf en laat voetballertjes in de familie de fijne kneepjes van het vak leren op de voetbalschool. Om de inwendige mens te verwennen, schuif je aan onder de palmbomen in één van de 6 restaurants. Wil je lekker knus in de cottage eten? Dan haal je gewoon je boodschappen in de parkwinkel of laat een knapperige pizza of uitgebreid ontbijt bezorgen.

Accommodatie en faciliteiten

In een van de cottages of hotelkamers op Center Parcs Park Hochsauerland geniet je van alle luxe en comfort die je wenst. Deze accommodaties zijn van klein en eenvoudig tot groot en zeer luxe beschikbaar, vaak  ook rolstoelvriendelijk en altijd met een prachtige ligging. Niemand hoeft zich te vervelen of komt iets tekort, want de faciliteiten zijn zeer uitgebreid. Naast wat we hierboven al noemden, kun je fietsen en MTB's huren, is er een swingend entertainmentprogramma, een ontspannende spa  en leuke kinderactiviteiten. Kortom, Center Parcs Hochsauerland is een perfecte vakantiebestemming voor iedereen!

Alle accommodaties van Center Parcs Park Hochsauerland: Bekijk nu >
Bekijk Center Parcs Park Hochsauerland

Prijzen vergelijken

Center Parcs Park Hochsauerland is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Center Parcs Park Hochsauerland