Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Winterberg

Landal Winterberg

Duitsland - Noordrijn-Westfalen - Winterberg

Aanbieder: Landal Winterberg Landal

Landal Winterberg - Duitsland

Net iets buiten de bekende en populaire vakantiebestemming Winterberg bevind zich het vakantiepark Landal Winterberg. Een comfortabele vakantie vol activiteiten midden in de natuur of natuurlijk lekker tot rust komen. Landal Winterberg ligt op een steenworp afstand van de piste en je loopt hier vanaf het park gemakkelijk naar toe in het winterseizoen. In de zomermaanden biedt de regio talloze mogelijkheden om kennis te maken met de prachtige natuur!

Ontspannen vakantie voor iedereen

Of je nou in het zomer- of winterseizoen een bezoek brengt aan Landal Winterberg. Er staat een ontspannen vakantie voor je klaar. Geniet van de schitterende natuur in dit heuvelachtige landschap van het Sauerland. Geniet van lokale specialiteiten bij een restaurant in de buurt of doe mee met een van de activiteiten in de natuur. Neem een duik in het verwarmde, overdekte zwembad of spendeer een dagje in de sauna van de spa. De kinderen vermaken zich op het sportveld of in de speeltuin!

Luxe verblijf in een mooie omgeving

Kom lekker tot rust in jouw luxe chalet van Landal Winterberg. Warm lekker op na een dag op de piste of drink een wijntje na een dag in de natuur. Naast Landal Winterberg vind je een prachtige golfbaan, waar beginners of gevorderden een balletje kunnen slaan. Breng ook een bezoek aan de panoramabrug in de buurt, waarvandaan je geniet van een mooi uitzicht over de omgeving. Zeil, vis of duik in het kronkelende Biggesee. 

Alle accommodaties van Landal Winterberg: Bekijk nu >
Bekijk Landal Winterberg

Prijzen vergelijken

Landal Winterberg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Landal Winterberg