Dormio Resort Eifeler Tor

Duitsland - Noordrijn-Westfalen - Heimbach

Aanbieder: Dormio Resort Eifeler Tor Landal

Dormio Resort Eifeler Tor - Eifel

Geniet van een zorgeloze vakantie bij Dormio Resort Eifeler Tor. Een weekendje weg? Een vakantie met vrienden? Of er lekker tussen uit met het hele gezin? Bij dit luxe vakantiepark kun je kiezen uit verschillende appartementen, vakantiewoningen en penthouses voor een ideale vakantie naar Duitsland. Het park ligt in de schitterende regio de Eifel en is dus niet ver verwijderd van de Nederlandse landsgrenzen! Kom tot rust en geniet samen van deze fantastische omgeving.

Activiteiten voor jong en oud

Dormio Resort Eifeler Tor is een levendig vakantiepark in de Eifel. Er is altijd wel iets te beleven op of rond het park. Het fun & entertainment team zorgt voor leuke activiteiten voor jonge en oude bezoekers. Zo kunnen de kleinste van het gezin knutselen in de kidsclub en worden er thema-avonden georganiseerd voor de ouders. Ontdek de schitterende omgeving met de fiets en neem na afloop een duik in het verfrissende binnen- of buitenbad. 

Een prachtige omgeving

De Eifel staat bekend om het mooie groene landschap vol bossen, meren en beekjes. Er is altijd wel iets te zien of beleven en Dormio Resort Eifeler Tor bevind zich midden in deze regio. Bezoek een van de pittoreske dorpjes of burchten in de omgeving of ga naar de abdij in Heimbach. Deze burcht is een van de oudsten van de Eifel en is gebouwd rond het jaar 1000. De natuur van de regio is een waar paradijs voor fietser en wandelaars en er zijn talloze routes te volgen vanuit het vakantiepark. 

Alle accommodaties van Dormio Resort Eifeler Tor: Bekijk nu >

Home > Vakantieparken > Dormio Resort Eifeler Tor