Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Eurostrand Resort Moseltal

Duitsland - Rijnland-Palts - Leiwen

Aanbieder: Eurostrand Resort Moseltal TUI

Eurostrand Resort Moseltal

Ben jij op zoek naar een ideale plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven? Denk dan aan Eurostrand Resort Moseltal. Dit park is gelegen in de prachtige Moselle vallei, wat bekend staat als een van de mooiste plekken in Duitsland. Geniet hier volop van de natuur om je heen.

Onderneem allerlei leuke activiteiten

In Eurostrand Resort Moseltal kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen. Zo kun je heerlijk wandelen in de natuur, een actieve bezigheid die je door de rustige omgeving toch ontspanning biedt. Maar je vindt in dit park ook wat andere activiteiten. Ben jij erg competitief? Ga dan samen met je familie of vrienden de strijd aan met bowlen. Ook als je liever buiten aan de slag gaat kun je bij deze plek terecht. Je kunt namelijk minigolfen of juist met teams tegen elkaar volleyballen. Zo is er voor elk wat wils bij dit vakantiepark.

Andere leuke gelegenheden

Ben jij zelf geen sportief type? Maak je geen zorgen, want er zijn ook genoeg andere dingen die je kunt doen hier. Kies bijvoorbeeld voor een luxe behandeling bij de wellness of warm lekker op in de Finse sauna. Verder is er dagelijks in de lounge wel wat te vinden qua entertainment. Ook kun je culinair allerlei heerlijke gerechten ontdekken bij het restaurant. Dit geldt niet alleen tijdens het avondeten, maar ook tijdens het ontbijt en de lunch. Zo zullen jouw smaakpapillen altijd verwend zijn.

Alle accommodaties van Eurostrand Resort Moseltal: Bekijk nu >
Bekijk Eurostrand Resort Moseltal

Prijzen vergelijken

Eurostrand Resort Moseltal is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Eurostrand Resort Moseltal