Ferienresort Cochem

Duitsland - Rijnland-Palts - Ediger-Eller

Aanbieder: Ferienresort Cochem Voordeeluitjes

Ferienresort Cochem

Heb jij zin in een heerlijke vakantie, maar weet je nog niet waar naartoe? Overweeg dan een verblijf bij Ferienresort Cochem in de Duitse regio Rijnland-Palts; dé plek voor om een fantastische vakantie te beleven. De prachtige omgeving leent zich voor lange wandel- en fietstochten en ook op het park zelf zijn er allerhande activiteiten. We vertellen je hier graag verder over.

Sla een balletje op de golfbaan

Zo vind je hier een prachtig zwembad waar je heerlijk tot ontspanning kunt komen actief baantjes kunt trekken. Ook heb je toegang tot een bowlingbaan. Vooral als het een dagje regent is dit perfect als uitje. Maar wat dit park misschien wel extra speciaal maakt, is dat er een golfbaan is. Er is een 9 en 18 hole baan, waardoor er voor iedereen een uitdaging te vinden is. Kinderen hebben op Ferienresort Cochem ook genoeg te doen: speeltuinen, kinderanimatie en meer.

Een omgeving om tot rust te komen

Ferienresort Cochem heeft een prachtige ligging. Het park ligt in een heuvelachtig gebied op 350 meter hoogte. Dit maakt het ideaal voor degenen die van hiken houden. Ontdek de pittoreske dorpen met de typisch Duitse huizen. Ga bijvoorbeeld naar Bochem, om te genieten van de lokale gerechten en om heerlijk knapperig brood te halen bij de bakker. Of neem de stoeltjeslift naar de "Pinner Kreuz"; een prachtig uitkijkpunt waar je op het terras kunt genieten van koffie en een adembenemend mooi uitzicht!

Alle accommodaties van Ferienresort Cochem: Bekijk nu >
Bekijk Ferienresort Cochem

Prijzen vergelijken

Ferienresort Cochem is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Ferienresort Cochem