Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Hafendorf Rheinsberg

Hafendorf Rheinsberg

Duitsland - Brandenburg - Rheinsberg

Aanbieder: Hafendorf Rheinsberg Roompot

Hafendorf Rheinsberg - Duitsland

Verblijf in een uniek vakantiepark aan het water die je niet snel zult vergeten. Bij Hafendorf Rheinsberg in Brandenburg in Duitsland verblijf je direct aan het water in een schitterende omgeving. Je kunt er zelfs voor kiezen om een eigen aanlegsteiger bij je verblijf te nemen. Handig voor als je met de boot naar het park komt of een boot wilt huren van Hafendorf Rheinsberg. Kom 's avonds lekker tot rust aan het rustig golvende water en geniet van de ondergaande zon.

Een uniek verblijf

Natuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken tijdens een verblijf bij Hafendorf Rheinsberg. Het vakantiepark heeft een ideale ligging in het merengebied van Rheinsberger waar talloze wandelroutes doorheen lopen. Kijk uit over de jachthaven en verblijf in een "kanjuit" voor 6 personen, maar er zijn ook huisjes beschikbaar voor 4 of 8 personen. Geniet van een waterrijke omgeving en wordt een met de natuur tijdens dit unieke verblijf. 

Wat te doen in de omgeving?

In het Rheinsberger merengebied komen meer dan 70 meren samen in een gebied. Dit biedt mooie mogelijkheden tot activiteiten als een mooie rondvaart, kajakken of kanoën. Ook is dit gebied een van de mooiste om een hengel uit te gooien. Maak een mooie fietsroute langs Slot Rheinsberg of breng een bezoek aan het gelijknamige dorp Rheinsberg. Hier kun je heerlijk dineren bij een van de restaurants en er zijn meerdere winkels aanwezig.

Alle accommodaties van Hafendorf Rheinsberg: Bekijk nu >
Bekijk Hafendorf Rheinsberg

Prijzen vergelijken

Hafendorf Rheinsberg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Hafendorf Rheinsberg