Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Landal Wirfttal

Landal Wirfttal

Duitsland - Rijnland-Palts - Stadtkyll

Aanbieder: Landal Wirfttal Landal

Landal Wirfttal

Landal Park Wirfttal ligt in de bergen, midden in de natuur van de Eifel, in het kuuroord Stadtkyll. Alleen die ligging is al genoeg om je helemaal het vakantiegevoel te geven waar je zo’n behoefte aan hebt. Het is een fantastische omgeving voor een avontuurlijke vakantie en vanaf de comfortabele of extra luxe bungalows met sauna heb je een adembenemend mooi uitzicht!

Ontdek het park en de omgeving

Tijdens je verblijf op Wirfttal kun je gebruik maken van een zeer uitgebreid recreatie-aanbod, zoals het outdoor- en mountainbikeprogramma. Op het park zelf kun je beachvolleyballen of minigolfen en bij het campinggedeelte van het park ligt een recreatiemeer met een zonneweide. Je kunt hier prachtige wandelingen of fietstochten maken (niet zwemmen). Ontdek de omgeving met stille meren, bijzondere rotsen, pittoreske dorpjes, bergen, verstopte beekdalen en indrukwekkende ruïnes. Verder kun je ook de Romeinse steden Trier en Keulen bezoeken of een wandeltocht maken door het natuurgebied de Eifel. Leuke uitjes in de omgeving: Wild- en belevingspark Daun, Wildpark Hellenthal en Eifelpark Gondorf.

Faciliteiten

Wirfttal biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Zo is er een vernieuwd restaurant waar je gezellig uit eten kunt gaan en waar je ook een afhaalmaaltijd kunt halen. Natuurlijk is er ook een parkshop, diverse speeltuinen, Bollo’s indoor speeltuin en een Fun & Entertainment-programma voor kinderen (tijdens de zomer- en herfstvakantie). Verder is er, behalve het zwembad,  een airtrampoline en een low rope parcours om te klimmen en klauteren.

Alle accommodaties van Landal Wirfttal: Bekijk nu >
Bekijk Landal Wirfttal

Home > Vakantieparken > Landal Wirfttal